za indio petrol 9,5e. UPSem chyba
Wersja do druku
za indio petrol 9,5e. UPSem chyba
Kamila a Tobie wysylali do Szwecji? bo ode mnie chca prawie 20e
Ja moja 6 bralam z Holandii za bodajze 13 Euro.
Od Petisu wzielam tez 5 na plecaki (zachlanna :ninja:)
Kiedys od Didka probowalam cos ze strony zamowic, ale pamietam, ze jak doszlam do kosztow transportu to zrezygnowalam z transakcji, bo chyba 16-17 euro mi sie wyswietlilo :-(
Karusku, jakim cudem tobie przychodzi za 9,5? ;)
mozliwe ze do szwecji drozej? 16 ode mnie chca
PAwie petrol tez maja kreske pod praniem w 60 stopniach na metce, a mozna je bez problemu wirowac, przeciez to zwykla bawelna. Te kreski to moim zdaniem oznaczaja (no i tak wynika z oznaczen), ze nalezy ustawic delikatniejszy program np. do syntetkow, ale wirowac mozna. Gdyby nie bylo mozna, to tylko programm do welny, badz pranie reczne.
Indio petrol prałam normalnie z wirowanie i nawet nie patrzyłam na metkę:hide:
A z pawiami to moze kwestia wzoru? że może jak luźno tkane to mogą się nitki przesuwać w wirowaniu:confused:
A ciekawe co piszecie o programie do wełny... bo u mnie na programie do wełny wiruje i ani Katji ani Honsiu to nie zaszkodziło:ninja:
A ja mam pytanko...
przyleciały dziś moje pawiki;-)
i wygladaja hmmm... jakby były pozaciągane:confused: takie zmechacone są...
czy to jest normalne i tak ma być? nigdy nie miałam nowych konopii tylko używanego natura i on nic takiego nie miał, czy może po praniu znikną te niteczki?
nie chodzi mi o zgrubienia nitki, bo wiem ze one mogą być...
Pomocy!
spora roznica 9.5 a 16 .. :(
Pawiki stanowczo nie są luźno tkane.
Zaciągnięć żadnych nie widziałam, jedynie typową dla lnu/konopii strukturę włókna (włoskowato-patyczkowatą).
Ja zawsze u Didka place 16 euro za wysylke do Irlandii. To jest przesylka polecona z potwierdzeniem odbioru. Nie dziwi mnie za bardzo ta cena. Ja za wysylke chusty do Polski place 12 euro.