niezmiennie dwie i styka:)
chcialabym mt jeszcze, ale to moze juz nie nastapic..
Wersja do druku
niezmiennie dwie i styka:)
chcialabym mt jeszcze, ale to moze juz nie nastapic..
chyba powyżej 10 :hide: ale nie liczę, żeby nie czuć wyrzutów sumienia :hide: same wiązanki, jedna kółkowa użyta może ze dwa razy...
Coś koło 20 ale to jest liczba ruchoma mocno. I dwa Ergo Nubigo i Doux-Doux.
Obecnie 4 :) ale myślę jeszcze o piątej, takiej na gościnne występy, żeby jej nie było szkoda :hide:
Dwie, ale w jednej noszę ja, a w drugiej tż. Nie mogę mieć dużego stosu, bo nie mogłabym się zdecydować, w co zamotać :ninja:
15? :hmm: Liczyłam na szybko, a one są takie ruchliwe ;)
Zredukowałam się do jednej plus kanga. Ta jedna to na wypadek gdyby moje dziecko jeszcze dało się kiedyś zamotać :backcarry:
15 :omg: szesnasta w drodze i MT :hide:
To się jednak ciągle zmienia :wink:
Jedna wiązana pożyczona właśnie przygotowana do oddania, druga świeżo kupiona tu na bazarku - Nati śliczna, dwa pouche własnej roboty :) w planach zrobienie MT dla malutkiej :)
11? coś około:duh: część jeszcze nie noszona:hide:
Na obecną chwilę 7 plus hoptajek. Kolejna w drodze, a ponieważ postanowiłam nie przekraczać magicznej liczby 5 :D, nie mogę się zdecydować, jaka trójka ma wyfrunąć z gniazda :).
jedną, inkę.Nie mam problemu którą wybrać
"Three -it's a magic number" :)
Jedna krótka na kangura dla mnie, jedna dłuższa na kieszonkę dla M. i jedna średnia na zmianę :)
tyle ile kto chce, byle się z ilością dobrze czuć :D
edit: u mnie
elipsy jedwabne 5 ukochane i jedyne wieczne ;)
leoś 3,7 przyjdzie do mnie na kangura pod kurtkę i plecaczek
no i manduka
Nareszcie rozsądnie: jedna super nośna, czyli pawie ecru:)
Na chwile obecna 5 i jedna kolkowa. Dynia 3,7; Moritz 3,7; jedwabne Mille farbowane na fiolet 4,6; Pawie ecru zgradacjonowane 4,2 i czerwone listki 4,6. I girasolek w drodze. Chyba musze sie czegos pozbyc;)
o pouchu starutkim zapomniałam i szmaty na kółkową czekają na uszycie...
-Agnieszka- faktycznie bezproblemowo ;) bo czasem wiem od razu, co chwycić, a czasem staję i dumam:hide:
i znów 10 :hide:
12:hide: + jedna na wylocie:omg: i jedna w drodze:ninja:
i jeszcze ergo malza;)