Ahniszka, zgadzasz się ze mną?[/quote]
No niestety, chyba tak:)
A ile taka przesyłka kosztuje, macie pojęcie? Może Aniamamaalexa będzie wiedziała?
Wersja do druku
Ahniszka, zgadzasz się ze mną?[/quote]
No niestety, chyba tak:)
A ile taka przesyłka kosztuje, macie pojęcie? Może Aniamamaalexa będzie wiedziała?
kłopot z wysyłką nocnika jest taki, że to musi być pudełko.
ceny paczek:
http://www.cennik.poczta.lublin.pl/inde ... /kraj.html
zwykła 8,50
priorytet 10,0
+ pudełko
przesylki do 1 kg niezaleznie od wielkosci traktowac mozna jako list polecony a nie paczkę. Zakladam ze nocnik jest mały i lekki - tak więc podejrzewam ze koszt przesylki zwyklej poleconej wyniesie ok 5 zl plus opakowanie (kartonik lub wieksza koperta babelkowa).
Właśnie przyszły! NIebieskie i czerwone, niespodzianka:) Pierwsze siusiu już zrobione i powiem wam, że faktycznie nocniczek do torby się zmieści, a pojemnośc ma wcale nie taką małą, w każdym razie dziewczynki roczna i 2,5 letnia siadają na nim w miarę normalnie (jak podtrzymuję go między kolanami).
Może chcecie odebrać swoje nocniczki w sobotę, w księgarni Numery Litery ul. Wilcza 26? MIędzy 12 a 14 moje najstarsze dziecko ma tam jakąs imprezę, więc możemy się umówić jakoś przed, po lub w trakcie?
Ja sie postaram, choć nie obiecuje... Jakby co to dam jeszcze znać na priva.
Ja mogę podjechać, raczej bez dziecka wtedy, ale przynajmniej sprawnie będzie ;)
Mnie się chyba nie uda - w tę sobotę jestem sama z dzieckiem i z .... wielkim brzuchem ;). Nie mam chyba siły na wyprawę transportem miejskim... :(
Ja też :)Cytat:
Zamieszczone przez agama
A ile jest czerwonych? Bo wolalabym czerwien, dam znac wieczorem na PW, ale raczej przyjade bo nie moge sie juz doczekac :jump:Cytat:
Zamieszczone przez Ahniszka
Jeżeli chodzi o wysyłkę - jestem z Poznania - to ostatecznie komu i ile mam wysłać pieniążków za przesyłkę?
:)
ps. czy wy też się cieszycie z głupiego nocnika? jakby to jakieś super perfumy były :D
Rangiroa, wzięłam pod uwagę Wasze preferencje i na liście mam zaznaczony kolor czerwony dla Ciebie. Wygląda na to, że starczy tak jak chciałyście - no chyba , że się Wam zmieniło ;).
Dziękuję wszystkim tym, które przesłały do mnie dopłatę za nocniczki!!! :D
Dziewczyny, wiem, że już dużo na Waszej głowie, ale czy możecie napisać ile by kosztowało wysłanie nocniczków na Śląsk dla całej ekipy? Wtedy moglibyśmy się powoli organizować, bo już się nie mogę doczekać tych nocniczków :-)
:kiss:Cytat:
Zamieszczone przez dommi
Jesli bede w sobote to moge tez dla kogos odebrac, musialbyscie tylko do mnie wpasc okolice carrefour Bemowo. Jesli komus pasuje dajcie znac. Ja potwierdze wieczorem czy bede w sobote jak maz wroci z pracy :D
Dziewczyny, przepraszam, pomyliły mi się dni - nie sobota, tylko niedziela! Niedziela 12-14, Numery Litery. Ponadto mieszkam na Pradze Południe, jeśli komuś po drodze - zapraszam.
Dzisiaj postaram się sprawdzić koszty przesyłki w kopercie z bąbelkami, i ewentualnie zapytam o pudełka.
Dzwoniłam na pocztę . Wygląda na to, że koszt przesyłki poleconej + odpowiednia koperta wyniesie ok 6 zł (przesyłka 4.30, a koperta, jak mi pani powiedziała, "około 1.50", więc chciałabym zostawić sobie te 20 groszy zapasu). Przesyłajcie mi na priva adresy (dziewczyny ze Śląska adres Kalimby?), a ja odpiszę i podam nr konta
oj, to u mnie niedziela odpada - chrzciny wyprawiamy :D
Ahniszka napisalam do Ciebie pw, ale ok kilku godzin siedzi do wyslania a inne pw poszly od razu, dziwne.
w takim razie pisze tu czy jutro ewentualnie mozna do Ciebie podjechac? Bede jechac na Karowa do szpitala i moglabym wpasc po nocniczek. Jade na 13
Tak, właśnie dostałam potwierdzenie z Kalimby, że można wysłać paczkę z nocniczkami na ich adres:Cytat:
Zamieszczone przez Ahniszka
Kawiarnia Kalimba
ul. Grażyńskiego 49A
40-126 Katowice
chętnie odbiorę nasz nocniczek w niedzielę z numery-litery - jeśli można, to czerwony.
Zapakowałam paczkę do Kalimby (dla Anusik, Juany, Skleparz i Stokrotki.a) więc nie ma odwrotu. Sprawdzę, ile będzie kosztować. Dziewczyny, pójdę na pocztę tylko raz, więc czekam na wszystkie adresy...