rrkwiatki
to stanę zobaczę którego sprzedasz
Wersja do druku
rrkwiatki
to stanę zobaczę którego sprzedasz
mi sie ta czerwien tez nie podoba, ecru tak ale ten czerwony :bduh: oliwkowa była by ładniejsza :hide:
zobaczymy czy będzie mi pasowac hehe
ale jesli mam polowac na szarą pięknosc a będzie ich trzy na krzyż pewnie to rezygnuje..
nie chce mi się denerwowac..
elfy niebieskie no cotton i tak ładjniejsze
a ja poproszę któregoś ze szczęśliwców obdarowanych szaraczkiem o pokazanie. bo bym się chciała masochistycznie pozachwycać.
demona, ale czy podane informacje w reklamie nie są szczątkowe i orientacyjne - na zasadzie - powiedzcie co Wam sie podoba, a my to postaramy sie utkać? - nikt tutaj nie obiecywał, że będą równe szanse i że starczy dla wszystkich. listy mogą sobie powstać, a gwarancji, że chusta w danym kolorze i o danym wzorze powstanie... o to mi chodziło mniej więcej.
Tak Peluche, masz rację. Tylko to jest tak, my dajemy coś od siebie, z nadzieją na odwzajemnienie.
A wiecie może, czy dzisiaj też będzie coś nowego? Bo ja się już pogubiłam.
lominia - wydaje mi się, że coś ma być...
Na pewno kwiatki w odcieniu zieleni, znając moje szczęście, bo dziś mam wizytę u gina i pół dnia mnie nie będzie :twisted:
hehe, no to czekamy... :whistle:
Moja juz leci, jutro u mnie;)
Truskawki ze śmietaną w pogotowiu, mała śpi, czekam na 12 ;) Dziś biorę co rzucą, nawet jakby miało być fioletowo-zielone :duh:
W tym tyg ma nic nie byc juz.
Hihi już słyszę te okrzyki rozczarowania :) I czekamy jutro na relację jak nosi to cudo ;)
Demona potwierdzone? Wczoraj było info, że dziś coś "kapnie".
12 mineła, widze info na FB, ze prawdopodobnie cała szara Lutea poszła...:evil:
Sąsiadki już mają zdjęcia szarej :-( http://nati-for-ua.livejournal.com/
na FB też już są. I info, że prawie wszystkie poszły :-(
jak Wam się szare podobają?
Potwierdzone, info od Nati. I że szarej juz nie ma tez:(
Choć dla mnie czerwona ładniejsza.
Jezzzzzusicku, jaka śliczna! :love:
Jest tylko jeden klops: JAK JĄ KUPIĆ??? :hmm::hmm::hmm:
Jakby z lekko czerwonawą "podbitką"...:roll:
moze nati zamiast po polsku powinno prowadzic strone po rosyjsku? :ninja: