Obejrzałam, piekna Hanti, piękne dzieciaki :)
TYlko nie podobało mi się, że nic nie było o nosidłach miękkich. Moja kumpela po obejrzeniu napisała mi, że ma przerąbane, będą ją teraz ganić za noszenie w manduce:hide:
Wersja do druku
Obejrzałam, piekna Hanti, piękne dzieciaki :)
TYlko nie podobało mi się, że nic nie było o nosidłach miękkich. Moja kumpela po obejrzeniu napisała mi, że ma przerąbane, będą ją teraz ganić za noszenie w manduce:hide:
super!!!
ja też niecierpię Pieńkowskiej, jest jak cement, nic nigdy nie kuma...nie wiem czy takie ma zalecenie od producenta, zeby walić głupa czy taka jest:duh: sam Jagielski jeszcze ujdzie w tłoku, szkoda, ze na kompiue na tym małym okienku nie widać dobrze tej Jego miny.
Aniu, karmienie wyszło bardzo naturalnie i ślicznie :D
Jestem ograniczona i nie potrafię odpisywać na tym forum ddtvn, jak wciskam odpowiedz to mi sonda wyskakuje :hide:
A niejaka Pani Ala ze swoimi poglądami mnie wpienia :duh:
grzecznie (na razie) odpisałam pani Ali:twisted:
Tu to nawet na porodowkach malo kto piersia karmi, ale raczej nie z purytanizmu spoleczenstwa, a z... wlasciwie trudno powiedziec, dlaczego... Dla Brytyjek karmienie piersia nie jest trendy chyba.
Nie dalej jak dzisiaj bylam na "evencie" (tez z chust propagowaniem ;))pelnym niemowlaczkow i piersia karmila tylko jedna mama - Polka. Cala reszta dzieciaczkow (Ulsterskie, Chinskie, Hinduskie i Polskie) butelka zatykana byly. A ta karmiaca piesia do ubikacji sie z tym wybierala :omg::omg::omg: Na sile ja posadzilam spowrotem i chusta okrylam, bo ona sie najzwyczajniej w swiecie wstydzila karmic piersia przy obcych (nota bene samych matkach). No sorry, wszystkie z butli mogly jesc publicznie, a piersiowy na posilek do kibla? :omg:
Sorrki za :op: :hide:
A Pani Ala rozlozyla mnie na lopatki stwierdzeniem, ze Hanti niepotrzebnie wziela male dziecko do programu :lool::lool: Programu o chustach dla niemowlat :lool:
nie udaje mi się zobaczyć całych wpisów na tym forum:confused:nawet tego, co sama napisałam..otwiera mi się pusta strona:confused:
no i tak jak się spodziewałam, zostałam "krową" :lol: teraz już wiem że z misiem chodzić trzeba, bo dziecko może zacząć płakać, albo będzie chciało pierś, a Paweł był z misiem i było super :D
O ja, żeby wszystkie krowy tak wyglądały :lol:
Hanti, mam dla Ciebie propozycje na nowy avatarek w związku z tym:
http://supergify.pl/images/stories/t...farma/cows.gif
Niestety nie znam podobnego z 4 cielakami :mrgreen:
haha hanti ja tam bym chciała taką ładną krową być;)
obejrzałam nie wiem już który raz i rzeczywiście słabo widać to całe "wielkie" karmienie;) za to moja żaba krzyczy "ciocia" i ciągle chce Cię Aniu oglądać;)
http://www.farmer.pl/Resources/308/limousine.jpg ale za to jest krowa karmiąca;)
sorka za OT nie mogłam się powstrzymać...
odynka, leżę i kwiczę:thumbs up:
http://images39.fotosik.pl/214/2365d3bad521f171.jpg
piękny awatarek byłby:ninja:
i nawet ruda ta krówka;)
Podobał mi się reportaż, sama rozmowa - mniej. Za krótko, za mało informacji, beznadziejne pytania od prowadzących. Większe emocje niż chusta na pewno wzbudzi publiczne karmienie. Szkoda...
Dzieci słodkie. Zwłaszcza Kamilka - oj, będzie łamać serca mężczyznom ;)
Hanti! Byłas rewelacyjna!
jak patrze na tak młodą mamuśkę, z czwórka dzieci, zadbaną, usmiechniętą to normalnie sama bym tak chciała.
bardzo mi sie podobało to, że bardziej zalezało Ci na spełnieniu potrzeb dzeci, niz na poprawnym trzymaniu mikrofonu i na wywiadzie.
masz wspaniale dziciaki- ale czego tu sie spodziewać, skoro maja taka mamę.
Gratuluję i gwarantuję że kazda mądra i kochajaca matka zobaczy w Tobie idealny przykład rodzicielstwa.
A te które bedą chciały sie czepić, zaaaawsze znajda pretekst.