sto lat sto lat dla Helenki !!! :-D
no własnie - Agut - juz wrócilas? ;-)
Wersja do druku
sto lat sto lat dla Helenki !!! :-D
no własnie - Agut - juz wrócilas? ;-)
tia... napiszę coś odkrywczego bardzo ;)
czas leci... cholerka...
:dancing::dancing::dancing:
:hbd: Hel!
Ojej, jaka ona już duża! :)
U mnie cały czas zakodowana była jako mały bobasek na rękach u mamy (jak na spotkaniu u LM), a tu faktycznie już rok minął... :roll:
:hbd:
samych cudowności Helen :hbd:
Izu gratuluję sklepu :kiss:
:hbd:sto lat Helen! dobrego życia!
Wszystkiego naj dla Helenki! :D
Iza- gratulacje! Szkoda, że teraz nie spaceruję w Pruszkowie - nijak dojechać bo wszystko zamknięte albo remontowane albo dziury... a w porach gdy mały ruch (hmmm... są takie jeszcze?) to ja nie mogę...
Agatha - teraz wakacje, więc włąśnie TERAZ jest ta pora mniejszego ruchu ;)
Kajetan - wszystkiego najlepszego imieninowo!!! :high:
:-)
dziewczyny, czy któraś z Was ma doświadczenia w używaniu myjek wielorazowych? :hmm:
Hel - sto lat!
Kajetan - sto lat też ;)
mi brzuch rośnie, wyniki póki co ok, w piatek wyruszamy na wakacje - do Świnoujścia, do mojej mamy
mamy sukcesiki nocnikowe - więc się chwalę :)
Jula wieczorem, przed kąpielą, każe sobie ściągać pieluchę - więc mówię, że ściągnę, ale że jak bedzie chciała siusiu bądź kupkę to trzeba na nocnik
no i ona z gołą już pupą idzie do kibelka, siada na nocnik i jest! siusiu! (już 2 dni tak), a wczoraj to nawet kupka!
no taka z niej dumna jestem... :)
przez tą pogodę chyba zwariuję - albo mnie głowa boli masakrycznie, albo chodzę non stop śpiąca...
a dzisiaj byłam na madalińskiego i już się dogadałam z moją położną :) cieszę się, że chociaż to załatwione :)
LM - nie, nie podchwytliwe :mrgreen: myślę, w jakiej formie myjki są ok.. czy zdadzą egzamin mikrofibrowe?
Olcia - brawo dla Julci-starszej siostry :-D
Izu mikrofibra miętka niby ale brutalna potrafi być :ninja:
ja bym obstawiała frotka/flanela/bambus
Dziewczyny macie/możecie pożyczyć namiot(y) na przyszły weekend?
namiotu nie mam, ale za to jechałam dwie godziny temu przez Twoją miejscowość i Ci machałam :-)
Ale ta myjka mikrofibrowa do sklepu, czy prywatnego użytku? Ja bym spróbowała z mikrofibrą, zdaje się dziewczyny pisały gdzieś tu o uzywaniu mikrofibry do demakijażu. Jeśli jest dobre do twarzy, to i du....ie nie zaszkodzi :mrgreen:
Namiotu brak.
Edit: Dziewczyny, klikacie plac zabaw w Jaktorowie (patrz moja stopka)? Bo my też moglibyśmy skorzystać będąc u lekarza :ninja:
do sklepu czyli też do prywatnego użytku ;)
ja klikam dla mojego placu zabaw, jak mi się przypomni..
chcialam sie przywitac po odwyku od neta... pamięta mnie ktokolwiek tu jeszcze?
doba mi się znacząco skróciła odkąd młody biega... na nic czasu nie mam. Więc odwyk to najpierw był koniec roku szkolnego, potem organizacja chrzcin i wakacje...
pozdrawiam wszystkich serdecznie
koleżanki chustomamy!
w przyszłym tygodniu dysponuję domem z ogródkiem w Pruszkowie, może jakiś meeting?
wchodzę w to :mrgreen::applause: