mój się krzywi. ale jak przychodzi co do czego i mam jedną sprzedać - to pyta, czemu akurat tą. więc wskazuję inną, i inną.. i w sumie wszystkie lubi ;)
Wersja do druku
mój się krzywi. ale jak przychodzi co do czego i mam jedną sprzedać - to pyta, czemu akurat tą. więc wskazuję inną, i inną.. i w sumie wszystkie lubi ;)
yyyy, nie nie, ja to jeszcze za chwilę poproszę jednak ;)
właśnie właśnie, minimum za dwa :rolleyes:
Safaia spoko, podoba mi się, ale chyba bym chciała najbardziej jednak to klasyczne Okinami.Cytat:
i safaia na przykład :wink:
Ale fajnie byłoby, gdyby dali 2 kolory.
To jak, jutro Oki czy knoty? :twisted: Chyba szału dostanę :hide: poza tym tak rozmyślam sobie jaki inny kolor by pasował do Okinami i nic mi nie pasuje.... Chyba lepiej, żeby nie wydziwiali :whistle:
Czemu jutro?:hide:
W ogóle wysłali Wam już smoczyska? Bo mi nie.
Jak to czemu jutro? Tak na złość :twisted:
Do mnie wysłali smoki w piątek, bo wiedzą, że bardzo je kocham :love: :mrgreen:
Mi tez wysłali w pt. Wiedzą, że nie mam pojęcia, co z nimi zrobić - więc potrzebuję więcej czasu:lol:
Dziwne z tymi smokami. Komuś jeszcze nie wysłali?
Śniło mi się, że Oscha wypuściła chusty w.... jabłka :duh: to był straszny sen :lool:
Matko to już na serio choroba, że mi się śnią takie rzeczy :roll:
Lepsze jabłka niż brukselki.
W sumie temat zwierzęcy producenci chust mają już chyba na wyczerpaniu, to kto wie, może za owoce się teraz wezmą.
A wcale, że nie, bo królików nie było! :mrgreen: a co najlepsze.... Napisałam do nati i odpisali, że nie myśleli o chuście w króliki, ale bardzo dziękują za pomysł - także może niedługo się doczekam :lool:
(do Oschy chyba z takimi propozycjami pisać nie będę :rolleye:)
no i jutro :roll:
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...26233763_n.jpg
Tylko jedna? tzn jeden kolor? Zupełnie nie dla mnie, no ale do farbowania byłaby super :love:
pewnie zaraz zaskoczą drugim wzorem. byleby nie niebieskie rozyczki... jeszcze nie.. :lool: :mighty:
Matko, albo niech ogłoszą, że coś jeszcze będzie, albo niech nic więcej nie będzie - bo jak jutro się okaże, że dodali coś pięknego, a ja kasy nie mam to.... :mad
dziewczyny, polowanie na biedronki na stronie ;)
O kurde! :D no ja mam, niepotrzebne mi kolejne - chce ktoś? Widziałaś jaki rozmiar jest?
6 ;)
chyba nie ma dużo chętnych, bo tak sobie wypuszczam z koszyka.. i znowu łapię.. :lol: