Podobno już utkali kolekcję wiosenną:omg:
Wersja do druku
Podobno już utkali kolekcję wiosenną:omg:
Marciula - matko jaki start toż to dopiero była kolekcja walentynkowa i preorder....
Zwariowac można z takim tempem :duh:
no ja bym poprosiła start na kwiecień, ale oni na serio przesadzają z tym tempem... Wiosenna już utkana?! Smoki też?! i pewnie oki....
Słuchajcie, to kiedy na bank napadamy? :cool:
Problem bedzie wtedy jak sie osiągnie stos totalnie idelany i nie bedzie co z niego sprzedać:dunno: ja jeszcze moge cos pokombinować ale długo tak nie pociagnę;)
W drodze mam alto eventide i waniliowe różyczki:heart: marze o erosie i drżę na samą myśl co wypuszczą w nowej kolekcji:hide: Na szczęscie smoki mnie nie ruszają, o tyle dobrze;)
No właśnie ja mam stos idealny:duh:. W sumie chyba tylko jedną Oschę mogę ewentualnie wypuścić i może coś nieoschowego, a tak to:dunno:.
Ale na razie z zapowiedzi poza Okinami nic mnie nie rusza. Chyba, że te chmury będą czarne albo czerwone:hide:.
Mi jeszcze bardzo daleko do stosu idealnego... A z tego co zapowiedzieli jedynie knoty mnie nie ruszają, chyba, że zestawienie kolorystyczne będzie genialne, to kupię... A tak to chcę dwa kolory smoków, Okinami, chmury,....
W drodze do mnie Nouveau Honeycomb, które farbnę na fiolet :love: No i SNN i SNR z pre...
Ciekawi mnie bardzo co w wiosennej będzie... Ale niech będzie dokupienia w kwietniu! :nono:
Do sprzedania też już nic nie mam... no jedynie mogłabym biedronki, ale z ciężkim sercem...
Jak nie chcesz się pozbyć szmaty, to farbowanie jest rzeczywiście dobrym wyjściem:lol:
No i mnie też wiosenna chcica zakupowa dopadła:duh: A już się czułam wyleczona....
Ma ktoś coś starego na zbyciu?
Obana najchętniej
:lool:
Marciula -krótkie te biedronki?
ja mam biedrony czarne-czerwone 6 tylko jakby cos na zbyciu
chyba wcale mi sie nie podobaja ;) hahahhaha
no i czekam na wymianke czerwonych na rozowe, ktore w lecie bede nosic na bank :)
ale chciałabym jeszcze pare chust
oj chciałabym :)
Ja obstawiam, że albo w wiosennej albo w letniej będą waniliowe różyczki;) Zazwyczaj kolor powtarza sie w innych wzorach...
Szkoda, że nie 4, bo bym przygarnęła, choć to bawełna jeno:mrgreen:
Taka króciznolubna jezdem.
moje biedrony to też szóstka.
oj ja nie chcę już więcej nic vanilliowego! Kolorów mi potrzeba!! :bliss:
A Nouveau zafarbuje jak mi się oryginalny, miodowy kolor znudzi :lol: bo fiolet to jednak fiolet :love:
W sumie to ja bym chciała coś z bambusem. Byle nie zielone. W zielonym wyglądam na ciężko chorą. I wcale nie o chorobę zwaną oschołomstwem chodzi :p.
Dawać zielone, Dawać zielone, dawać zielone...
Chmury i Okinami :rolleyes::heart:
a i niebieskie róże, oj tak!
Smoki i duże knoty mnie nie ruszają.
ja poproszę kolekcję wiosenną najwcześniej w kwietniu, a najlepiej to w ogóle w maju :ninja:
z zimową to się tak guzdrali z powodu nowej strony, w wiosenną może im szybciej pójść, mimo pre-orderu.
edit: ja tam zielenie lubię i z bambusem też chętnie coś przygarnę, zwłaszcza że ten Oschy to całkiem sensowny ponoć.
Wanilie też mogą być ;)
Shui Long Safaia & Emperor jutro :rolleyes:
Moje smoki już wysłane - patrząc na ich ostatnie tempo to pewnie za tydzień knoty będą :twisted: chyba teraz już nie dam rady kupić, jak tak popatrzyłam na historię na stronie Oschy to się przeraziłam - potrzeba nam dodatkowego członka rodziny, który by na chusty zarabiał :lool:
A za dwa tygodnie Okinami? :twisted: