Kółkowa lana tatoo w porannym autobusie do żłobka :lol: już tak rzadko się nosimy...
Wersja do druku
Kółkowa lana tatoo w porannym autobusie do żłobka :lol: już tak rzadko się nosimy...
Dzisiejszy dzień sponsoruje Kokadi :lool: do przedszkola po Tosię i na plac zabaw były gwiazdki, a teraz usypianie w pięknej Eli :heart:
Os mystic petrol NIEZMIENNIE :heart::heart::heart:
Gwiazdkach Kokadki. Suuuuper chusta! :)
zdążyłam już RG i ryby zamotać
elfy :)
TOL miętowy :heart: i SN forget me not :heart:
Skowrony Didka
osz - pierwsze motanie w różach lnianych - aphrodita
:D
diament z bambusem
Sama w to nie wierzę. NSI. Nie sądziłam, że jeszcze kiedykolwiek zamotam. Kali sama wybrała. Wytrzymała 3 minuty, ale i tak było :heart:
Spacer 3 godzinny z niezbyt długim przystankiem na placu zabaw. To wsztstko wytrzymały Kokadkowe Gwiazki. Są cudne!:applause:
Przepięknnaaaa afrodyta :D
TOL miętowy :heart:
chiara farbowana :)
Dzisiaj póki co nic, wczoraj jakieś 3 godz dmuchawce shimmer i mniej więcej drugie tyle hybryda z Katmandu (wieczorem przeklinałam w myślach brak wózka na wojażach :P ramiona poczuly co to noszenie ;))
wczoraj wycieczka w girasolu RD, a dziś piękne rybki usypiają i wyprowadzają na spacer
Ela in Sonnenland i niebieskie Indio :)
BabyDoo :)
Orient, na chwilkę tylko
A ja, jak wczoraj- gwiazdki Kokadi :)
wieczorny spacer chustowy z merynoskami vintage
Ani raz, ani minuty, ani ani...
Pierwsza wycieczka do miasta - wybraliśmy alto eventide :) (co za wygoda jechać autobusem i tramwajem z dzieckiem w chuście! ile bym się z wózkiem namęczyła! :duh: chusty to zbawienie :))
ja dzisiaj w tramwaju pomyślałam dokładnie to samo jak jechałam z Grunwaldu w zatłoczonej studentami 4 :)
:ninja: jutro kręcę się koło renomy :cool:
Dziś Nati Fairyland.
Jazda autobusem z wózkiem to masakra w porównaniu z chustą.:hide:
bambusowe dmuszki :)
Zielone rybki :ninja:
Afrodytka, miłość od pierwszego wejrzenia:)
od kilku dni tak samo - króciutkie stareńkie indio violet-white :love:
quadroses konopne :)
żałobne elfy:heart:
córa wybrała rapalkę pobazgraną:whistle: milusia, przytulaśna, nośna... po co nam inne?:whistle:
orient