magnus :)
to teraz możesz iść na spacer i porobic foty ;)
magnus :)
to teraz możesz iść na spacer i porobic foty ;)
no i jak tam spacer?:wink:
Spacer udał się średnio, bo tak wiało, że musiałam chłopaków do lasu zagonić (a nie wszystkim się to podobało).
W każdym razie zdjęcia są :)
Do wzięcia jest ażurowa chusta w kolorze głębokiej śliwki. Chusta jest delikatna, lekka, ma włosek, więc dla tych, którym to nie przeszkadza.
Najdłuższy bok ok. 190 cm. (jest ciut mniejsza od tych poprzednich, które robiłam tym wzorem).
Istnieje opcja dorobienia czapki, ale to by trzeba było chwilkę zaczekać, bo muszę się wyrobić z aktualnym zamówieniem (Tau, zaczęłam już :))
Przystane na chwilke, mozna poznac sklad wloczki?
stoję
Moher 70%, akryl 30%.
To jest ten sam gatunek, co odynkowa zieleń (dla znawców tematu ;)).
A ja kradnę zdjęcia, dla siebie samej na pamiątkę!!! Z góry przepraszam, ale nie mogę się oprzeć :hide: wyglądasz jak zwykle przepięknie :kiss:
stoje
phe kolejka na 3 os...na co ja liczyłam.
Się nie ustawiać, tylko decydować :)
biorę jakby cudem zwolniło się
magnus a nie będziesz zła jak poproszę doke o taką samą torebkę?
Się upewniam bo chuściaka chciałabym właśnie takiego jak ten wolny- tylko z mniej cieplastej włóczki ;)
spoko ;)
coś tam wymyślę żeby Cię nie powielać a i Dominiki nie zamęczać:D
Ale piękna ta śliwkowa:heart: Gdyby nie to, że mam swoją winno-czerwona i czekam na szara ta już byłaby moja:mrgreen:
Cieszę się, że się podoba :)
Zmykam, idę kawkę wypić :)
Dziewczyny kolejkujące, tzn. w pierwszej kolejności Hainaut poproszę o decyzję jak najszybciej :)
Piękna ta sliwka, szczęśliwa nabywczyni:)
Asiu chusta jak zwykle piękna :love:, a ja jak opętana wyglądam listonosza z kompletem od Ciebie, już nie mogę się doczekać