Do gotowego to mogę zrobić naprasowankę, inaczej bedzie trudno bo aplikacje robi sie przed zszyciem.
Do gotowego to mogę zrobić naprasowankę, inaczej bedzie trudno bo aplikacje robi sie przed zszyciem.
Tak mogę zrobić prawie każdą naprasowankę. Piszę pw.
Kto mógłby mi uszyć wkładkę do fotelika samochodowego bambusową?
Chodzi mi o wkładkę z dziurami na pasy do fotelika/kołyski Maxi Cosi taką wyciąganą z tkaniny bambusowej takiej jak w ręcznikach żeby miła w dotyku była i chłonęła wilgoć jak się młode w samochodzie spoci podczas długiej jazdy.
Nie mam materiału więc najlepiej żeby była to osoba która dysponuje takimi tkaninami.
Help!!! Sprawa dość pilna.
a ja szukam kogoś,kto mi uszyje lalkę-szmaciankę dla Hanki- ma teraz 10 miechów. Nie musi byc szczególnie kudłata,ama być miękka, dość duża,ze 40-50cm i mieć jakieś kawałki do miętolenia :)
Kate!
MonikaK :)
Kto mi uszyje plecak, taki, żeby się w nim mieściło kilka książek A4 i szelki się nie urwały pod ciężarem i żeby nie wyglądał sportowo,turystycznie ani zbyt młodzieżowo?
Grzecznościowo- potrzebne kąpieluszki na większą dziewczynkę.
Koleżanka nieforumowa ma kłopot, może tu się znajdzie rozwiązanie :) Czy ktoś ma czas, materiały i ochotę na uszycie takich kapieluszek? Bo największe jakie koleżanka znalazła na córcię były do 18 kg a ona już w takie nie wchodzi.
Cytuję:
"104 cm wzrostu, w brzuszku 63 cm ale to w pasie w najbardziej wystającym miejscu, ona ma taki brzuchol jak dziecię z Afryki,przepraszam za porównanie ok 25 kg wagi, mniej lub wiecej ,nie wiem, nie mam wagi w domu"
Inne potrzebne wymiary by były po powrocie ze spaceru.
Czas trochę goni, ja w pon.wyjeżdżam i będę bez netu przez tydzień a potrzebne na 26 lipca.
Kto mi uszyje zestaw zimowy czapkę i komin/szal dla 3,5latki ? :)
heloł! kto mi uszyje narzutę na łóżko dziewczyńskie 140x80 cm?
Kate? Basinda?
czy ktoś robi hafty na długich spódnicach?
a kto szyje polary dla dwojga za rozsądną cene i torby/plecaki do nosidełek? będę wdzięczna za podanie namiarów i info. z gry dziękuje:-) proszę również o ceny i dane osób szyjących.
kto by uszył rożek dla niemowlaczka?
Czy ktoś móglby uszyć Tygrysicę z Kung Fu Pandy?
Maciek ma totalnego fiola ,a maskotkę można jedynie ściagnąć z Chin...
Getry cieple, ze dwie pary, na kluseczke wyrosnieta poltoraroczna mi potrzbne, w trybie szybkim najlepiej ;)
mnie by się getry wełniane też przydały
Haha, mi też, ale na małą kluseczkę (prawie 74 rozmiar).
Getry szyja dziewczyny w dziale HM m. in. aptonia, magnolia, abcd_2007
ale ja chcę robione na drutach
Dzieki Nathalia za namiary :)
Na mała kluseczkę do 74 cm moge odsprzedać moje prywatne getro-buty szydełkowe do chusty ale w domu będe dopiero za tydzień.
hej,
Kto mi uszyje worek dla dziewczynki przedszkolaka ze świnką Peppą :)
Która z Was mogłaby mi uszyć torebkę nieprzemakalną na napy/rzepy dla chłopca do szkoły na śniadaniówkę?
Widziałam na forum jakiś czas temu czapki kominiarki dla dzieci kto to szył? Podpowiedzcie pliiiiisss
mama donna, ale jej kramik działa chyba tylko w sezonie
Witajcie!
Nie wiem, gdzie umiescic ten temat, ale mozna tutaj jest dobre miejsce?
Interesuje sie grafika wektorowa, skonczylam kursy dla poczatkujacych i stale sie ucze. By jednak rozszerzac swoja wiedze, chcialabym pracowac z zywym klientem a nie sama soba. Dlatego oferuje zrobienie logo, plakatu na strone fb, ogloszenia itp. dla Pan tworzacych handmade. Oczywiscie za darmo w ramach umieszczenia tego w moim portfolio.
Prosze odzywac sie wylacznie na priv, rzadko zagladam na forum ze wzgledu na malutkie dziecko i nauke. pozdrawiam, k.
A czy ktoś może mi wymienić rzepy w pieluszkach? We flipie puszczają i cierpię. :-(
Kto mi uszyje panel do kurtki zimowej? Nie jest to sprawa pilna, jeszcze nawet nie wiem, do którą kurtkę chciałabym powiększyć i czy wygodniejsza będzie wersja podstawowa czy z kapturkiem, ale chciałabym się pomału zorientować żeby mnie zimna z tym problemem nie zastała;)
dołączam się do pytania mamy_lwicy