jakie piękne ma kolory:love:
kiedy ja na coś trafię:mad::lol:
Wersja do druku
jakie piękne ma kolory:love:
kiedy ja na coś trafię:mad::lol:
też mam jana, ale nie z taką historią:love::love::love:
Fajny!!!
Zazdraszczam...
Ciuchlandy to kopalnie skarbów...
Ja jestem od nich troszkę uzależniona ;)
ale jakoś dziś się nie zachwycam tym znaleziskiem tak jak za pierwszym razem.
Może jestem zbyt zmęczona...
W sumie to ładny kocyk będzie miał nasz Jan Jon :mrgreen:
no super, ja też ciuchy uwielbiam, a jaka to długość?
"Czarne metki z lawendowym/białym/srebrnym napisem D-71602 Ludwigsburg 07141/921024
to lata 1993-2001"
Myślę, że to jedynka więc na pewno ma conajmniej 2,70m. Nie mam siły wstać po metr
Piękny:omg:
:cryy:jak wy to robicie??
piękny :omg:
Nemirovskaya, proszę natychmiast przestać chodzić do lumpeksów! Tylko nas tym doprowadzasz do zawałów! :D
da się coś z takiej jedynki zawiązać czy tylko na kółkową przerobić?
kiedyś lane trafiłam jedynkę i leży czeka na przeróbkę
Piekne :)
U nas w charity to nie sadze, zeby cokolwiek bylo, raz znalazlam selendang piekny, dziesiec dolcow, wzielam, bo to az grzech nie skorzystac ;)
ahhhh! Cudo :) Gratki!
kejti tu zerknij:
http://www.jacolienvink.nl/schema-knoop-doek-mt.html
reszta zależy od rozmiaru mamy :)
nemirowskaya piękny jest! Ja uczuliłam moją mamę czego ma szukać, ale jak na razie bezskutecznie ;)
A ja przeczytałam sobie ten temat i ganiam teraz po lumpeksach i pytam się o zasłony, albo długie kawałki szmaty :D Ale mój dzień jeszcze nadejdzie :D
aptonia- wielki dzień kiedyś nadejdzie!:D Kurcze ale to satysfakcja- upolować coś za małą kasę. A jeśli to chusta to chyba tarzałabym się gdzie popadnie ze szczęścia:D
Wchodze dziś do lumpa, patrzam - a tam Didkowa Katja :omg:, cena - 5zł :omg::omg::omg:
Łapie, rozkładam, skosów niet (no trudno, może skracana?), jakieś dziwnie grube brzegi (to też nie szkodzi), ale coś szerokie i bez metki...
Okazało się że to jakaś narzuta albo inny koc :duh::duh::duh:
A już miałam nadzieje :hide:
Czytam z zapartym tchem a tu.... oplułam monitor:mrgreen:
Zdjęcia
Dziewczyny na zachętę- wyrób chustopodobny (kurcze, nie mam pojęcia cóż to!) w lumpie pod moim domem za 5 zeta. Znalezione w dziale materiały. Nastpnym razem będzie lepiej, ale dodaje w celu dodania otuchy w lumpowych poszukiwaniach:D
Może na kółkową się nadaje? Moja koleżanka znalazła kiedyś takiego jakby "banana" do noszenia little bear czy coś.
a znalezienie pieluch nadaje się do tego wątku? Formowanka TotsBots i takiż otulacz, polarowy, nówki nieśmiganki :D 1,75 pln :lol:
Ja kupiłam Bumgeniusy i pieluchowałam po polu, w domu wolałam jednak zwykłe pampersy.
A ja widziałam ostatnio wisiadło BB za 14,5 ;)
Nadzieja umiera ostatnia a kto nie szuka ten nie znajduje...
Więc szukam i szperam :rolleye: ale póki co w moich lumpach na chusty się nie nadziałam :evil:
Nooo, w koncu i ja trafilam ;) po przylocie do Pl pognalam do lumpeksu jeszcze zanim sie rozpakowalam ;) i szybko wygrzebalam kolkowa My Little Bear :D za 12,50zl ;)
Inek gratki :high: :applause::applause::applause: ale wiesz, ze bez foty sie nie liczy :ninja:
No taka troche ten, kijowa fotka :hide: ale jest ;) http://twitter.com/inusiax/status/37...761728/photo/1
Przypomina, tez mialam takie wrazenie i napewno latwo to tak zawiazac, ale jak normalna kolkowa tez sie da zawiazac, tylko trzeba troche wprawy (chyba z 15 razy probowalam zanim mi wyszlo, ale ja ze zwykla kolkowa musze ze trzy razy probowac zanim dobrze zawiaze :oops: )
A wrzucisz fote zamotanej?