a co tu tak cicho :ninja:
Wersja do druku
a co tu tak cicho :ninja:
No, nadgoniłam.
Iza, na razie ;-) będę, więc chustę proszę weź.
Czokoloko, a Ty w końcu masz jak dojechać na ten sabat?
ekhm ekhm nie :hide:
Czoko, zadzwonię do Cię jutro (najdalej w niedzielę, bo jutro na wesele idziemy i nie wiem, czy czas będzie), a Ty zastanów się czy/jak możesz gdzieś podjechać - np. do Żyrardowa, Grodziska, Radziejowic, gdziekolwiek na trasie... Bo mi to nie o kilometry idzie, tylko o czas... I podaj ile Tati waży, to może jakiś fotelik na zastępstwo skołuję.
o rajuśku, ja Ci chyba dzieci z wdzięczności pilnować będę :mighty:
Tati waży 9600, jutro sprawdzę jaki mam transport i dokąd dam radę dojechać (bez fotelika byłoby mi o wiele lżej ;) )
o, jaka ulga :)
dzięki Ci LM!
dziewczyny, ja jednak nie moge byc jutro; okazalo sie, ze maz musi jechac autem o pracy... wiec bede niemobilna...
hmmm... szkoda... nastepnym razem, pewnie po moich wakacjach
olcia IzaBK zabrać Cię może :D
a IzaBK z Piastowa jedzie?
fotelik bede miala, tylko auta brak...
ola
Iza jest z Pruszkowa. czekam na info ;)
spoko :-) napisałam pw !!
choco - czy mnie też dzieci będziesz pilnować? to bardzo kuszące ;-)
jutro bedzie okazja :-) no dobra.. lece prasowac (niestety nie chusty ;-) )
dziewczyny
bardzo dziękuję za fajne spotkanie ;)
jestem pod wrażeniem chust! i ich ilości! :)
miejsce super, będę czekała na kolejny "zlot" już po wakacjach
pozdrawiam wszystkie :)
ola
ps. specjalne podziękowania dla IzyBK za podwózkę! :)
:-) ja już pracuję nad zdjęciami..
:) a gdzie je wrzucisz?
ha! tam, gdzie nie wszyscy dostep mają ... Tobie wysle linka na priva, w zamian za prepis na Twoje pyszne ciasto :-)
:) przepis idzie na pw :)
dzieki za przepis :-)
zdjecia wiszą...
Choco - http://www.youtube.com/user/TheIzaBK
no dobra, przyznać się, która zabrała moją córkę :ninja: bo przecież moja Tati NIE zaczepia obcych ludzi, NIE każe się karmić piersią obcym babom, NIE szaleje po ciężkim dniu ;)
LittleMonster :nono: już Ty wiesz za co :twisted:
poza tym bardzo dziękuję za miłe spotkanie :kiss:
Mówi się "Niech Ci Pan Bóg w dzieciach wynagrodzi" :D
No i z tego wszystkiego dalej mi za truskawki wisisz :twisted:
Było fajnie, ja lubię takie spotkania.
Ale nie wiem, czy zauważyłyście, że Iza nas chce zdradzić :ninja: Nie wystarczamy jej:cryy:Iza, a może coś Ci w dzisiejszym spotkaniu nie podpasowało? No powiedz, nie wstydź się, możesz o tym napisac na forum.
jak to Iza chce nas zdradzić??? jak to??
ja??? no i wydało się..:rolleye:
MałyPotworze - po czym poznałaś?:?:
i kto będzie tym szczęśliwcem? :ninja:
PS. mi,- udało Ci się wydlubać z fotosika?
hihi, no co Wy! pierwszy raz to nie zdrada, w delegacji to nie zdrada...:mrgreen:
a może Wy też będziecie?:lol:
przyszedł mój bambusik .. on jest zielony, a nie niebieski :hide:
Dziewczyny, czy któraś z Was ma jakąś Nati z wełną? Bo macałam kiedyś u Vegi i wspominam jakoś fajnie, zaczynam się zastanawiać, czy nie zapolować, skoro mam jeszcze czas...
Mi., czy Ty nie mówiłaś, że masz próbkę Nati z wełną?
Czy wiecie, czy była Nati Sweet Place (czyli to "miasteczko" jest chyba?) z wełną w kolorze czerwonym?
ale koszmarna pogoda :-( kto na kawke do mnie wpadnie? mam ekspres:ninja:
LM - rzeczywiscie lubisz czerwony:lol:
hej
czy przygarniecie nas do swego zacnego grona?? :)
baaardzo trzeba nam towarzystwa na żywo, ja niedługo zdziczeję, a mój Rysiulek garnie się do dzieci jak szalony :D
w okolicach Grodzisk/Żyrardów służę transportem :)
witaj!
właśnie chciałam Cię tu zapraszać w Twoim wątku powitalnym, ale widzę żeś kobieta samodzielna ;)
super! coraz nas wiecej:lol:
endurka - szkoda ze nie wpadlas do mnie na kawke ;-)
Och Izu...
jak ja bym chętnie do Ciebie przyjechała na kawkę...
ale, ale... mogę Wam się czymś pochwalić :) mogę?
to czemu nie przyjechalas?
no chwal sie , chwal!! czekam juz 14minut! no i powiedz czy udalo ci sie z tym fotosikiem, czy slac :-)
ja miałam dziś ogromną ochotę na tą Twoją kawę :) tyle, że nie miałam transportu... no i kawa bez mleka... ehhh...
mam sojowe ;-)
mi. - proszę natychmiast się pochwalic!! ja tylko ciagle spogladam czy suwaczek drugi może dokleiłaś ;-)
nieeeee... suwaczek nieeeee... ;)
ale Wam się pochwalę, że w poniedziałek miałam mieć egzamin (pewnie dlatego byłam trochę nieteges :roll:), ale nie stawił się profesor...
egzamin przełożony został na dziś, w południe - i zdałam :D i to na pięć :cool:
cieszę się bardzo, jestem nawet troszkę z siebie dumna, bo to nie był fajny egzamin i nie był to fajny profesor, a ja nie zdawałam niczego od roku i uczyć się mogłam tylko nocami...
a z fotosikiem nie idzie :(
:dancing:no to gratulacje, jestes bohaterem!! ale ze nic nie powiedzialas.. powspierałybysmy Cie troszke.
a ja z suwaczkiem wyskoczyłam...:hide:
wpisz w szukaju fotosikowym izabk i on ci wyrzuci wszystkie moje zdjecia, wtedy klikasz na nim i robisz zapisz jako ..
no nie chwaliłabym się, bo ja się naprawdę bardzo, bardzo stresuje :duh:, a gdybym powiedziała, to bym się jeszcze bardziej stresowała :bduh:
dobra, próbuję z tym fotosikiem :)
z suwaczkiem... no wiesz... gdyby mi się w pracy nie zdecydowali jednak jej zwrócić po macierzyńskim w całości, to byłoby to bardzo apropo :lol:
ja bym chętnie wpadła, ale okolice Wawy brzmi dla mnie nieco enigmatycznie
mogłabym długo szukać
a mleko do kawy zabiorę ze sobą - kukurydziane bo sojowe też odpada :cool: