dziewczynki, nie liczcie na mnie, raczej nie pojawię się w Siedlcach przed wylotem... niestety :(
Wersja do druku
dziewczynki, nie liczcie na mnie, raczej nie pojawię się w Siedlcach przed wylotem... niestety :(
:-( szkoda bardzo...
to spotykamy się w plenerze dziewczyny czy Kangurek?
Ja proponuję kangurka, bo ten mój łobuz jak ma chodzić to się za bardzo chce sam wypuszczać :? I wyjdzie tak, że nie pogadamy bo będę za nim biegać po całym parku.. chyba że ogrodzony plac zabaw?
Dla mnie też może być kangurek. Tylko trzeba by jakiś termin ustalić?
To może za tydzień?
25? Mi pasuje
mi tak średnio, wolałabym początek czerwca 8?
zarezerwowałam nam 8 czerwca :-)
jakby coś możemy jeszcze zmienić
O, to fajnie, bo mi akurat dzisiaj komunia wypadła w ostanej chwili i już się bałam, że straciliśmy spotkanie:)
My niestety mamy dzisiaj cycowy i marudny dzień po nie przespanej nocy :-( wykończą nas te zęby..
dziewczyny następne spotkanie pewnie po wakacjach, bo teraz się nie zbierzemy, każdy w rozjazdach na weekendy
wakacje wakacjami a nosicie się trochę? :) my niezmiennie, bo Fabian nie bardzo wózkowy
Wakacje minęły. To co organizujemy wrześniowe spotkanie? Ja proponuję 28.09, bo za tydzien mi nie pasuje.
my jesteśmy za :high:
To skoro termin już oficjalnie zaklepany w Kangurku, to uprzejmie informuję iż następne spotkanie 28.09.
Dzięki.
Spotaknie 10-12.00
Pozdrawiam do Toronta:)
No i niestety nas nie będzie, bo musimy dzisiaj wyjechać.
Miłej zabawy
I jak udalo się spotkanie? Ja ostatnio odcięta jestem od komputera i nic nie wiem.