Karo_B dzięki wielkie :) Do kluboksięgarnii "Za rogiem" mogę się nawet pieszo wybrać :hide: Wchodziłam na ich stronę w okolicy września i nic wtedy nie znalazłam dla siebie :duh:
Wersja do druku
Karo_B dzięki wielkie :) Do kluboksięgarnii "Za rogiem" mogę się nawet pieszo wybrać :hide: Wchodziłam na ich stronę w okolicy września i nic wtedy nie znalazłam dla siebie :duh:
dominig - spotykaja sie w klubiku mamy z dziecmi, ciut starszymi niz twoje bo same sie bawią :-) dzieci sie bawia zabawkami które zostały przyniesione przez mamy, integruja sie z innymi dziećmi, uczą sie dzielenia i wspólnej zabawy, a my mamy sobie pogadamy, wymieniamy sie swoimi spostrzeżeniami i radami... mama odpowiada za swoje dziecko, nikt sie tym dzieckiem nie zajmie... no i czasem trzeba zainterweniować :-)
osoby chętne na spotkania muszą sie u mnie wpisać na listę, bo jest podpisywana w poniedziałki w Domu Kultury, taki wymóg za udostępnienie salki... we wtorki spotykamy sie w ten sam sposób, ale juz bez listy i na luzaka w salce na parafii... jak masz jeszcze jakieś pytania to pisz na pw :-)
madzia.witkowska - dzięki za wyjaśnienie :) Pewnie odezwę się do Ciebie za jakiś czas jak mała podrośnie.
wiecie co tak to jest, że jak człowiek chęci ma to życie swój scenariusz pisze :)
Na razie musze odwołać zaproszenie, bo u mnie szpital :? Mąż angina, Córa kaszel ja połamana......ciekawie prawda? :twisted:
Ech, no niestety życie :neutral: Zdrowia dla chorych!
My sie jakoś wygrzebaliśmy - nie wiem na jak długo, nie mam złudzeń ;)
Mam taką propozycję żeby jednak spróbować się spotkać u mnie, kto może - tysiula? agucha - nie wiadomo; moja znajoma póki co chętna. Oczywiście do czwartku milion rzeczy sie może wydarzyć ;) także zgadajmy sie w środe wieczorem, tysiula ma do mnie telefon jakby co. A dalej zobaczymy.
Ja odpadam. Teraz mnie naparza gardło. Może kiedyś się uda...
Ojoj, jaki pogrom :roll: to dużo zdrówka wszystkim życzymy ;)
Anque, to niezły macie hospital w domu, zdrówka życzę, agucha, dla Ciebie też - oby do wiosny...
My się trzymamy na razie :), więc póki co wybieramy się do Ciebie Karo_B, bo taka okazja, żeby się spotkać nie wiadomo kiedy się znowu trafi :lol:, chociaż nie chwalę jeszcze dnia "przed zachodem" ;-)
Jasne :) Jutro / czwartek rano jeszcze będziemy potwierdzać ;)
Jeśli miałabyś ochote na krótką zamianę chust, tak na jakieś 2-3 tyg powiedzmy, to ja chętnie :)
hmm... na Inkę??:lol:
tęczę czy flamingi z bambusem??:rolleyes:
Raczej tęczę, bo bambus może nie dać rady Adasiowi :)
A oprocz inki mam jeszcze japana z wełną, to pomyśl co wolisz ;) (chyba że będzie wymiana totalna 2-2)
Dzieki Karo za miłe spotkanie :-) mam nadzieje, ze kiedyś znów to powtórzymy...
tysiula miło było cie poznać :lol:
i te co nie były niech żałują :razz:
Też mam nadzieję że to nie ostatnie spotkanie ;)
I jaką mam śliczną chustę, jak na nią patrzę od razu mi lepiej :)
Witajcie!
Jestem młodą mamą z Konstancina, aktualnie duuużo siedzącą w domu z małą :) Bardzo chętnie dołączyłabym do jakiegoś grupowego spotkania- jeśli oczywiście jest możliwość :)
Cześć :) Jasne że jest możliwość, w niedługim czasie planowałyśmy kolejne spotkanie. Póki co u nas znow początek kataru :hide: ale mam nadzieję że szybko sie wygrzebiemy.
Hop hop, próbujemy się spotkać w tym tygodniu? Kto może, kto nie, kiedy i w ogóle?