miło :)
Wersja do druku
miło :)
Fajnie;) a czy przyblizony czas ich NADEJŚCIA ;) jest znany? Renee potrzebuje ok. 3 tyg na uszycie ich + czas transportu do kraju ok. 2 tyg?
Sądzę, że pewnie ok miesiąca spokojnie licząc. Renee zaczełą szyć już w ubiegłym tygodniu :)
:fire: coraz bliżej, coraz bliżej ;)
p.s. mam nadzieję, że mi się Tosiula w nocy nie odpieluchuje i choć trochę wykorzysta "małpeczki", bo już robi podejścia i w nocy pielucha sucha (mimo "idących" zębów, kaszlu, i oczywiście nocnych dojadań ;)) a siusiu rano trafia do nocnika lub sedesu... ehhhh chyba trzeba "brać się" za trzecie :ninja:
a jak to jest z tymi nowymi wzorami na oficjalnej stronie? Miały być po 3.10 a tu szału nie ma....
Te nowe formowanki były 3 października na stonie ale się wyprzedały bardzo szybko bo były pojedyncze egzemplarze. Monkey snuggles jest malutką firemką i Renee nie produkuje takich ilości jak IttiBitti :)
a dodatkowo myśmy przeczyściły nieźle ofertę ze strony. ale zaglądałam i są dwie nowe śliczne róziowe.
te pieluchy które zamówiłyśmy wymagają otulacza, prawda? Mam nadzieję, że tak. Marzą mi się wełniane gatki i tylko szukam pretekstu zeby je kupić ;)
tak to fromowanki, możesz zacząć szukać wełnianych gaci :)
Dziewczyny Renee kończy już szyć! Pod koniec tygodnia wyśle nam pieluchy!!
:jump: nie mogę się doczekać:mrgreen:
fajnie :)
(jak długo przewidują poczty na transport?)
renee wyśle nam pocztą lotniczą sądzę że 7-14 dni i powinny być u nas
:)
Ale super!
Magda - :kiss:
Świetnie. Do kogo one przyjdą? Po przeliczeniu kosztów chyba muszę dorzucic komuś jeszcze kilka zł za przesyłkę
Super, ja też już czekam na tą pieluszkę:)
:fire: o rety! już????? :D
świetnie! wyciągam gatki wełniane z szafy i czekam w blokach startowych ;)
:rolleye: faktycznie, trochę śmiesznie wyszło... monkey business ;)