Wyprac zgodnie z instrukcja na metce. Ja mysle, ze warto rowniez zrobic jak podpowiada Natalia od Nati - bawelniane chusty prac w proszlu a nie w plynie :)
Wersja do druku
Wyprac zgodnie z instrukcja na metce. Ja mysle, ze warto rowniez zrobic jak podpowiada Natalia od Nati - bawelniane chusty prac w proszlu a nie w plynie :)
Ok zobaczymy co jest na metce...
Juz dotarla moja cudna zara fresh!!! Jestem pod wrazeniem!
Ale mam jeszcze pytanie: pralyscie chusty recznie czy w pralce? Jak z kolorem? Puszcza? Nie chce wlaczac pralki z sama chusta... No i czy uzywalyscie plynu do zmiekczania? Moze glupie pytania ale nie chce czegos zepsuc troche to kosztuje...
No to mam maly problem! Zauwazylam mala dziurke w chuscie - okolo 0,5 cm od brzegu. Dziurka nie jest wieksza niz 1x1 mm albo cos takiego. Czy to moze byc jeden z bledow ktore oni dopuszczaja? Czy myslicie ze powinnam to reklamowac? Jeszcze jej nie upralam ale raz juz zamotalam...
To juz chyba te z maszynowej serii - podobno bez bledow. Skontaktuj sie z Benedicte, chusty nie pierz
No wlasnie to jest jeszcze ta recznie robiona wiec nie wiem po prostu czy to jeden z tych malych sjønnhetsfeil? Juz wyslalam e-mail zobaczymy co mi odpisze. Nie chce dzwonic w niedziele ale nie chce tez czekac do "po swietach" na moja chuste wiec mam nadzieje ze mi szybko odpisze...
:bliss:No to jutro urzadzam sobie przejazdzke do ellevill!! Mam wymienic chuste, ale obejrze sobie przy okazjii inne... Ciesze sie ze sie udalo tak szybko bo chce juz ta chuste w tym tygodniu przetestowac na spacerach, w koncu wszyscy bedziemy w domu i trzeba sie gdzies ruszyc...
Napisz koniecznie wrazenia z odwiedzin w siedzibie pieknych Zar :)
Jestem juz i musze przyznac, ze i chusty i Benedicte zrobily na mnie ogromne wrazenie! Po prostu nie do opisania! Ale strasznie sie ciesze ze tam pojechalam bo kolory na zdjeciach wygladaja inaczej niz w rzeczywistosci. Nigdy nie zgadniecie z czym wyszlam! Po kilku niezdecydowanych modelach wzielam Jade Candy! A to byl jeden z tych kolorow, ktorych ja na bank nie chcialam! No i pomotalysmy na mojej zepsutej chuscie. Benedicte stwierdzila ze to nie byl maly blad. Wiec dobrze ze wymienilam chociaz szansa na rozerwanie nie bylo to w praniu mogla sie dziurka powiekszac...
Jade jest takie chropowate...nie moj ty - ale trzyma na bank. Choc i ja na Zare lawenda nie narzekalam i uwazalam ja za samowiazaca sie chuste. Dzisiaj po pracy jade odebrac na poczcie paczke z podcieta zara i MT z panelem z purple.
Elizek - czy juz mozna jezdzic do Benedicte na ogladanie chust? Mi sie szykuje po swietach kilka wolnych dni wiec czemu nie mala przejazdzka w swiat chust :)
Ja sie sama zdziwilam jak to jade zobaczylam ale jest super!
Jesli chodzi o sklep to poki co jest kompletnie pusty ale mozliwe ze po swietach juz bedzie gotowy. Nie byla pewna...
Tak poza tym znalazlam swojego faworyta jak na razie i to jest zdecydowanie TRIYELLOW. Ten bede miala i juz. Musze tylko poczekac az przyplynie nastepna partia z moim rozmiarem...
ale zazdroszcze Ci tej wyzyty!
a jakies foty masz?
Nie no foty mam juz tylko chusty w domku zrobione. Nie wpadlam na to, ale za jakies 2 tygodnie bede tam znowu i wtedy juz ma sklep funkcjonowac to narobie ile sie da!!!
A wiecie co? Tak swoja droga to bedzie duzo ciekawych nowosci z czasem. Widzialam na przyklad nowa chuste z ekobawelny!!! Podobno bylam pierwsza. Ale koloru wam nie zdradze!
Nie no wzor taki jak karma tylko kolor i pasek inny! O wiele ladniejszy!!! Tylko mysle ze to jeszcze nie wyprodukowane z wyjatkiem prototypu stad tajemnica. A ja czekam na kolorowe jedwabie ale troche poczekam... Poza tym te dwie zary deli i deli le sa w identycznie tych samych kolorach co odpowiedniki jade. Zdjecia juz sa ale nie wklejone!
Kolorowe jedwabie? A możesz coś więcej na ten temat napisać? Np. kiedy mają być, a jeszcze lepiej - w jakich kolorach?
elizek to ktora lepsza zara blueberry, deli czy deli le?
ehhh... ale mnie zazdrosc zzera... miala byc nowa karmaa rzeczywiscie. dziewczyny z rosyjskiego forum optowaly za fioletami/oberzyna, ale w koncu nie wiem, na czym stanelo.
mam nadzieje, ze ellevill bedzie jeszcze przez dlugie lata istnial i spelnie swoje marzenie o podrozy do norwegii ;)