Wchodzisz do sklepu i ja, na przykład, szukam po składzie. Zdjęcie znasz, to znajdujesz, a jak nie- mnie już dziewczyny raz przez forum pokierowały. :lol:
A! Tym razem odpuściłam i sklep opuściłam.
Wersja do druku
Wchodzisz do sklepu i ja, na przykład, szukam po składzie. Zdjęcie znasz, to znajdujesz, a jak nie- mnie już dziewczyny raz przez forum pokierowały. :lol:
A! Tym razem odpuściłam i sklep opuściłam.
ja polecam wyszukiwarke ;)
ja w szukaja na stronie nati wpisuje nazwę chusty i odświeżam póki się nie pojawi
A ja jakoś nie lubie tej wyszukiwarki Nati, a raczej, ona mnie. :p
Ktoś, poza Marciulą kupił?
ja nie ,bo były tylko ok.cen
jakby co mogę dać pomacać w wawie :ninja:
Kurka, dobrze ze hakerzy czuwaja nad moim portfelem :P
W tym pozytywnym sensie ;)
wysłałam zapytanie do Nati w sprawie 5,2 (niestety nie ma dla mnie :cryy:) i wiecie co się okazało?! Były chusty 1szej jakości wrzucone na sklep. To jest jakaś parodia. Ja i dwie znajome, z którymi łapałam wczoraj cogsy nie widziałyśmy ich. Do tego tyle osób na forum. To jest bardzo dziwne. W sekunde by się rozeszły?!:roll:
rowery w takich kolorach :love: albo chociaż turkusowo-czarne, albo turkusowo-brązowe, albo turkusowo-jakieśtam :P :mrgreen: (ale z turkusową prawą stroną)
z ciekawości,jaka cena była?
A ja widziałam i pierwsza i drugą jakość. Weszłam dokłądnie o 22.
przepiękne są. Pierwsze zębatki które mnie za serce chwyciły :love: niech się syn budzi, trza wypróbować :heart:
fotki fotki :comp:
żadna nie wyszła :hide: chusta jest prześliczna, o wiele bardziej odpowiadają mi cogsy niż gearsy. No i kolor, taki sam jak w MW indigo :heart: no kocham tę szmatę. A niesie jak marzenie :heart: tak, motałam niepraną, zła ze mnie kobieta :twisted:
Kooooooocham!!!!!! :love:
Ale powiem Wam jak strasznie bym chciała takie zadzerwiałe, wicie, rozumicie...
Czemu wszędzie gdzie się nie obrócę tam niebieskie chusty? Jakiś spisek cyklistyczno-masoński?