kurczaki! szkoda, że tu nie zajrzałam rano! bo już się na środę umówiłam, ale może przełożę? tak dawno Was nie widziałam! a plac zabaw to dla Zosi ulubiona forma spędzania spacerów, więc tym bardziej.
Wersja do druku
kurczaki! szkoda, że tu nie zajrzałam rano! bo już się na środę umówiłam, ale może przełożę? tak dawno Was nie widziałam! a plac zabaw to dla Zosi ulubiona forma spędzania spacerów, więc tym bardziej.
me'shell - przełóż koniecznie!! czy może już przełożyłaś? :-)
jeszcze nie, ale pracuję nad tym ;)
jejku... to kupowanie butów, to jakiś koszmar jest!
albo brzydkie albo sztywne :roll:
mam nadzieję, że w środę się widzimy :D
Olcia, a Ty? :) dotrzesz na plac zabaw? :ninja:
Kochane, nie wiem jak Wasz, ale mój długi weekend zapowiada się wspaniale! mam nadzieję, że taki będzie, zwłaszcza, że (ten mój) potrwa od dziś do końca 9ego maja :lol:
kupowanie butów to koszmar - niestety trzeba go przeżyć. Kup gucie przez internet - będą spoko. I miękkie papucie. A poza tym ecco w factory polecam - jakoś zawsze mi się udawało coś upolować.
u mnie plac zabaw w budowie (znając mojego m potrwa to lat ze 3). A w środę to ja w fabryce...
jestem przeciwniczką guciów.
kapcie miękkie mam, choć z dużą radością przyjęłam ciepłotę, która pozwala na bosostopowanie :)
nie sądzę, bym w ecco znalazła coś w moim zasięgu cenowym :(
a mój starszak gucie po prostu pokochał.... (chcesz niższe buty? to chyba tylko ecco... w factory można trafić w cenie guciów)
guciom mówię "nie", bo:
są sztywne
są wysokie
są absurdalnie drogie
i mi się nie podobają
a zajrzyj do smyka, coolcluby fajne się zdarzają :D
przyszło do mnie wreszcie nosidło siedzidło hippychick. Będzie co mierzyć we środę, kochanieńkie :lol:
długi weekend, ech.. niech tylko prognozy pogody się nie sprawdzą :/
no właśnie w smyku kupiłam coś co "ujdzie", ale bez szału takie...
Elefanteny mnie zawiodły... myślałam, że będzie większy wybór...
Z elefantenami to wszystko zalezy gdzie, np w BlueCity wybór większy niż w Skoroszach, a w Łodzi na Pojezierskiej większy niż w obu wymienionych.
My mamy elefanteny, ale zobacz tez buty w tkmax, znalazłam takie fajne mięciutkie
I ja też guciom mówię nie, dla mnie są zbyt ortopedyczne, pomijając wygląd, który tez mi nie leży
poszukam zatem gdzieś jeszcze, aczkolwiek do Łodzi nie pojadę jednak ;)
ja też się piszę na środę :jump::lol: na 90%
o matko!!! a raczej - o matki!! :-)
zatem sroda rocznicowa bedzie?? torta czebaby ulepić :-)
proszsz bardzo. nie ma sprawy. :)
ja mogę mufiny przytargać :D
mam dwie sprawy - pierwsza taka, że skoro mi. tort zrobi, to proponuję, żeby reszta się zrzuciła na skłądniki, co Wy na to?
mi. - powiesz ile kosztować taki tort będzie?
a druga sprawa:hide: jest taka, że :hide: w środę nie mogę :hide: chata wolna nie jest, monsz urlopuje się :applause:
jestem w pełni otwarta na propozycje terminów kolejnych, nie gniewacie się, co? :hello:
nomasz... :(
Jak dla mnie spotkanie na placu fajna sprawa, tylko, że ten tydzień też średnio mi pasuje, bo teście od jutra u nas się goszczą :hide:, więc trochę głupio mi im zabierać wnuki- niech się nacieszą :ninja:, a i ja korzystając z okazji spożytkuję czas odpowiednio... :ninja: