antypatie antypatiami ale...
http://www.chusty.info/forum/showthr...=1#post1127113
Wersja do druku
antypatie antypatiami ale...
http://www.chusty.info/forum/showthr...=1#post1127113
Przywitam się ładnie:) Właśnie od miesiąca mieszkamy w nowym domu i właśnie pod Wawą:) w Brwinowie:)
Tak się zastanawiam czy są w pobliżu spotkania klubu kangura lub inne? Chętnie dokształciłabym się;) No i przede wszystkim wypróbowałabym chustę kółkową lub pouch - bo szukam czegoś dla mojej 15-miesięcznej córy. Do tej pory nosiłyśmy się w ergo, a dzisiaj dostałam przepiękne mt tuli(przyznam, że zakochałam się w nim i zdecydowanie fajniej mi w nim nosić niż w nosidle, choć na widok tych pasów oniemiałam...:) Jednak cały czas poszukuję czegoś, co założę w 5 sekund i doniosę młodą na parking:)
Od razu przyznam się, że nie przebrnęłam przez cały wątek...
cześć:-) nie ma w Pruszkowie, ani tym bardziej w brwinowie klubu kangura. Ja mam i kółkową i pouch, więc będziesz mogła przymierzyć sobie moje .. a jesteś zmotoryzowana? bywasz w Pruszkowie? ładny park tu mamy.
Nie bywam często...:) Jestem zmotoryzowana, więc bardzo chętnie spotkam się:)
Zresztą nawet w następnym tygodniu muszę podjechać korektę w Zusie złożyć, więc jakby była ładna pogoda, to chętnie odwiedzę park:) Tylko jak tam z miejscami do parkowania(to mój słaby punkt, jeszcze;>)
zatem czekamy na ładną pogodę :D
a przy parku można spoko zaparkować w ciągu dnia. Zresztą, jak pogoda ładna, to i dojść można kawałek ;)
Hej Laski, ja przelotem przed wyjazdem. Dostaliśmy dla Helenki dowód, więc jest ok. Ale i tak mam totalny kociokwik przedwyjazdowy.
Niemniej jutro o 14.00 (mam nadzieję ;-)) ruszamy, nocleg w Czechach, w sobotę po południu powinniśmy być na miejscu.
Jak wrócimy będzie wiosna i może jakieś spotkanko zorganizujemy? Plenerowe? A jak z Podkową - będzie jeszcze dostępna?
No to trzymajcie się i do usłyszenia za 2,5 tygodnia :hey::hey::hey:
Baw się dobrze i do zobaczenia:hey:! i przywieź nam jakieś smakowite zdjęcia do podziwiania!!
Witam
Dzisiaj nasza kochana poczta polska dostarczyła mi pierwszą chustę LennyLamb i.. no właśnie :duh: wrzuciłam do pralki na tę chwilę. Mimo dokładnych instrukcji nie odważyłam się nawet spróbować, fakt, czytając fora wyszło, że chyba na głęboką wodę się rzuciłam.. Czy jest tu ktoś z Pruszkowa chodzący na spacerki do parku Sokoła, chętny pokazać z czym ta chusta się je? Będę dźwięczna ;-)
no, LM - to ja też liczę na foty :)
Podkowa dostępna, jasne, ale z racji aktualnie ostrej podłogowości Kajetana ja jednak wolę poczekać na możliwość pikników na trawie ;)
wiecie co... bywam tu rzadziej niż rzadko ostatnio i chyba nie jest mi z tym źle :D
jakby co, to mailujcie.
Hej, hej, :)
dawno mnie tu nie było, myśłałam, że sporo przegapiłam, ale widzę, że wszystkie zajęte bardzo ;)
My już w nowym domu od jakiegoś czasu. Powoli dochodzimy do siebie. Jak na razie przy takiej pogodzie dojazd...kiepski :hide:, ale jak tylko wiosna podsuszy grunt, to zapraszam do siebie i przy okazji na spacer po Podkowiańskich lasach 8-)
o! to ja w nieświadomości żyję, że mi chustosąsiadkę wywiało ;-) fajnie, że już u siebie jesteście!
wątek śpi...
Cześć
Dziś pierwszy raz wyszłyśmy z Tosiem na spacer (Wandzia w chuście), wszyscy mili, drzwi otwierali, uśmiechali się - tylko myśleli, że lalkę mam zamotaną - a po co mi lalka w chuście? :shock: mam straszny problem z dociąganiem, muszę ćwiczyć, chusta jeszcze dość sztywna, ale powoli mięknie.. ponawiam pytanie o jakąś pomocną ChustoMamę z Pruszkowa, może jakieś rady bezpośrednio podane mi pomogą, bo na razie Wandzi się śrenio w chuście podoba.. a w teorii to fajna rzecz, jednak zanim zakupię kolejną chustę (niestety cierpię na niedobór gotówki) wolałabym nauczyć się wiązać poprawnie, bo może Jej się nie podoba, bo ja źle wiążę.. ech..
pinka - cześć:-) a w jakiej części Pruszkowa mieszkasz?
Cześć Pinka!
Wątek faktycznie drzemie - ja okropnie zajęta szykowaniem pierwszych urodzin (!!!) i planowanym powrotem do roboty (ech...) A do parków jakoś ostatnio jeździmy dalej - bo droga do Pruszkowa od nas w gruzach...
Czy LM wylicytowała najzabawniejszy wątek o sobie? bo przed chwilą padłam ze śmiechu...
witam nowe chustomamy :hello:
ależ dawno mnie na forum nie było :D i sama nie wiem czy mi z tym dobrze czy źle :hmm:
tęskno do Was dziewczyny ale tak na żywo :kiss:
Agatha - taaak, budowa obwodnicy całkowicie zniszczyła drogę w okolicach domaniewa. ostatnio jechałam tam 3km/h.
choco - :-)
Witam wszystkich :)
Mieszkam w centrum :) do parku sokoła mam rzut beretem, no może takim cięższym :) Wandzia nawet sobie drzemie już w chuście :thumbs up: ale jest ruchliwa i niestety godzina noszenia to dla Niej już za długo.. ostatnio spotkałam chustomamę i poradziła mi nosidełko ergonomiczne jak już Wandzia będzie siedzieć, już sama nie wiem, po to kupiłam chustę, żeby chustować i starszego Tośka.. ech..
och, Dziewczyny!
jak się robi pięknie na świecie...
witajcie :)