Ja jak zwykle ostatnio w wełnianych skowronach - co biorę inną chustę to się rozmyślam i sięgam po ptaszory:)
Wersja do druku
Ja jak zwykle ostatnio w wełnianych skowronach - co biorę inną chustę to się rozmyślam i sięgam po ptaszory:)
Nieśmiertelna ineczka i po raz pierwszy jade :) royal. Cuuudny kolor :)
A ja w wełnianej,zielonej grecji-lubię wełnę :)
Niebieskie rybki lniane:)
szare dmuchawce i katja
Domiś chory, cały dzień w chuście praktycznie, więc dużo było: rano jade royal, do pediatry inka, w domu motyle walentynkowe i wieczorem plecaczek w kalahari z lnem
Dwa dni temu przyszła paczka od Aurory i jak nawiedzona motam się non stop w Grecję Nati:bduh:... Chusta kupiona "dla towarzystwa" bambusa avocado, niejako przypadkiem, bo okazyjnie... Kolor nie mój zupełnie (fiolet), więc o niej nie myślałam jako o czymś na co czekam, ale stwierdziłam- a, co mi tam!- chusta tania, w dobrym stanie- zawsze się przyda...
Zamotałam ją jako pierwszą... i bambus leży niemotany do dziś, mój pasiak porzucony:whistle:... Ta Grecja jest boooooska:rolleye:- po raz pierwszy miałam szansę poczuć, co to jest naprawdę nośna chusta! Nie narzekałam na moja pierwszą Nati pasiakową... ale ta Grecja...:love:!!!
Auroro, dzięki:kiss:!!!
A my dzisiaj w kółkowej poleczce made by me :mrgreen:
Tylko musimy jeszcze rozkminić jak ją dobrze podociągać :hmm:
Dyńka :jump:
indio ultramarine
spacerowo ważki lniane, podomowo rockin' baby, dzięki uprzejmości sonyc :kiss:
pierwszy raz w katji - jest cudnie
A ja bardzo chciałam i się nie udało :cry: Ale Katja czeka, może jutro?
indio loden i tęcza francuska
A ja dziś wiosennie - Dolcino Bali (kocham ją niezmiennie).
A wczoraj i przedwczoraj NubiGo.
a u nas dzisiaj powrót czerwonej wełnianej grecji :)
Neobulle Ardoise.
Dziś po raz pierwszy wyszłam w niej na spacer i jestem zachwycona! Jest to pierwsza chusta, z której bez mozołu zawiązałam kangurka. No i ten kolor - jednak uwielbiam szarości :love:
jedwabne jaskółki Nati, zara ocean, indio loden