Cieszę się, że dotarły :) Dziękuję :kiss:
Asiu!
Coś pięknego! :)
Ubrałaś mnie Asiu :D
Przyszła paczka i czekała na mnie, aż wrócę z pracy.
Otwieram,a tam istny świąteczny prezent :)
I ten mikołajek....kokarda...
I dzięki Tobie miałam to uczucie podchoinkowe już dzisiaj ;)
A same komplety :love::love::love:
Zakochałam się :D
Zakochałam się w oliwce.Nie żałuję!
Zakochałam się w mitenkach.
I o dziwo dobrze mi w czapkach :mrgreen:
Wzór oliwkowy to zdecydowanie mój ulubiony!
Pajęczynkę też cieszę się,że mam-taka lekkość :love:
Jednym słowem dziękuję!!!
I podziwiam Twoją pracę,naprawdę :kiss:
PS. Nie rozstanę się z Tobą :nono: :mrgreen:
PS 2. Czy ja powiedziałam,że ta styczniowa to ostatnia czapka? Źle powiedziałam! :mrgreen:
Aksamitka :lool:
foty kochana foooootyyyyy ;)
Nawet nie wiesz, jak bardzo się cieszę, że jesteś zadowolona. Bardzo dziękuję za tak miły wpis :kiss:
No i polecam się :)
A ten Wasz dialog to sobie chyba wydrukuję, włożę w ramkę i powieszę nad łóżkiem ;) Boskie jesteście!
Zoana, myślę że Twoja wysyłka koło wtorku (będzie wszystko, co zamawiałaś).
Zmykam, żeby czasu nie tracić za dużo - szydełko czeka!
Wow wszystko? Ale super!!! Ja się zastanawiam czy to inaczej zorganizować,bo myślałam,żeby mi mama paczkę kurierem z PL do UK wysłała z wszystkimi rzeczami które nazamawiałam.Więc może wysłałabyś jednak na polski adres :)
O.K. Dla mnie bez różnicy, gdzie wysyłam. To jeszcze się odezwę, bo teraz z telefonu piszę.
Wynalazłam chyba fajny nowy wzór, tyle że nie mam czasu, żeby go wypróbować. Może po Nowym Roku...
o mamo! ile razy widzę ten wątek "na górze" to lecę w te pędy patrzeć co tam nowego :lol:
normalna jestem :hmm:
....czy już nie bardzo :lol:
Pierwszy komplet niebieski z fioletową nutką bym chciała tylko gdybyś mi mogła do czapka dorobić kwiatek.
Fabianowa, w piątek zamówiłam w końcu włóczkę na Twoje rękawiczki. Długo jej nie było, no ale teraz to już powinno szybko pójść.