matko, miałam w koszyku cały czas i tego nie widziałam! :twisted:
Wersja do druku
matko, miałam w koszyku cały czas i tego nie widziałam! :twisted:
Czyli masz w końcu?:lol:
jak to, nie pokazywało Ci na górze?
Hmm, pytam, bo ja też tak miałam, że wrzuciłam od razu prawie, jak się pojawiło, i widziałam, że się udało, przeszłam do logowania, zalogowałam się i... koniec. Nic nie miałam w koszyku ;)
a teraz wychodzi na to, że miałam i nie widziałam?
Ale udało Ci się kupić w końcu???
Nie mam, bo mojej karty nie chce :( błagam, za kilka min wyleci komuś z koszyka, mógłby mi ktoś kupić?.... Zwariuję zaraz :duh:
Była w koszyku, a jej nie widziałam przez 10min.... Po nieudanej płatności zniknęła i dopiero jak wyłączyłam stronę i włączyłam ponownie to była w koszyku - minuta do końca.... No i nie zdążyłam :( proszę niech ktoś spróbuje....
Ja cały czas próbuję ale nawet jeśli komuś wypadła z koszyka to niestety nie wpadła do mojego :/
Masakra :frown to była dla mnie baaaardzo złe polowanie.... 3x chmureczki w koszyku i żadnych nie udało się kupić :mad:
Zoana, jeśli by Ci się udało.... :heart:
A odświeżacie czy klikacie na item reserved?
Matko..... :frown co za niefart.... Że też szybciej nie wiedziałam, że dzisiaj rzucają to bym miała całą kasę na jednym koncie, a tak to mam za mało na 6... ale na 5 już by starczyło :(
Jeśli jednak ktoś kupił 5 albo 6 i ma na zbyciu to ja bardzo chętna :heart:
Ja klikałam w niebieską ikonkę i wpadło do koszyka.
ale akcja
jborowa, a Ty masz jak upolować tą 6 alto? proszę, mogłabyś spróbować mi kupić? :mighty:
Niemożliwe, żeby one były tyle czasu dostępne. No po prostu niemożliwe. Daliby już out of stock, bo chcę iść spać! I mnie palec od klikania boli.
A tak w ogóle, to moje dzisiejsze polowanie można określić zdaniem: łatwo przyszło, łatwo poszło :lol:.
:lool:
dobre
i tez nie wierzę :D haha
4x malam w koszyku, 4 x dziwne błędy :rolleyes: mam printcreeny, będę do nich pisać :cryy:
i też już mam dosyć, niechże ktoś kupi, niechże to zniknie..
co sobie kupić na pocieszenie? :whistle:
i po wszystkim.......
No i chyba ręcznie je zdjęli.
Ja mam pewne podejrzenie, że to były chusty zaklepane wcześniej tak jak moje SN. Tylko po prostu jeszcze opłata za nie nie poszła i dlatego wisiały.
Dziwne, że grade 2 żadnych nie było. Może jeszcze puszczą?:hmm:
no ale ogłoszą jeśli będą te 2 puszczać? Może mi się uda :hide:
Właśnie też mnie to zdziwiło, poprzednio zawsze były.