U nas od kilku dni hybryda z dmuchawek, chusty leżą i się kurzą.
Wersja do druku
U nas od kilku dni hybryda z dmuchawek, chusty leżą i się kurzą.
Dziewczyny a co polecacie na lato dla noworodka? chciałabym coś niegrubego ja mam tylko zwykłe LL po poprzedniej ciąży ale wtedy była końcówka października a teraz urodzę w czerwcu i chciałabym coś w czym nie będziemy się oboje pocić...
My znowu jedwabne palla ussheri. Eh, szkoda, że już niedługo w nich ponoszę.
Pannę nosiły potwory, panicz właśnie na plecach w naszym pierwszym mieciu hendmejdowym (zero wypełnień... Jak mi te 25 kg ramion nie urwie to będzie fajnie ;) nie no nie jest tragicznie, ale 10min juz tam tkwi i jeszcze siostra brata spaghetti dokarmia, właśnie doszły mnie sluchy, ze mam paprykę na szyi)
Dzisiaj w niczym nie nosiłam :cryy: coś mi się z kręgosłupem stało ledwie chodzę :cryy: Oby szybko przeszło :|
Ręce, ręce i jeszcze raz ręce. Muszę zainwestować w jakąś króciznę, bądź kółkową bo tytłanie chusty w śniegu średnio mi się uśmiecha, a młody waży już swoje i szmaciana pomoc by się zdała.:lol:
My wczoraj w nosidle od madame googoo naprzemiennie z owieczkami kokadkowymi :)
My właśnie się usypiamy w MILKY WAY:heart:
MT od kamisi - testujemy ;)
koniczynki lniane
Na spacerze były jaskółki kaszmirowe.
Teraz AGAVE:heart:
Amitola
paprotki zielone:lol:
Luna i pawie'07.
Noszę dziś w tulipankach natkowych...
Przed południem pawie cz/b 2007
teraz loden
obie samowiążące :D
Didytai
Pancy nc po domku :-)
pawiki aqua, fajne są
A ja w Anuszce storczykowej :heart:
Wyciągłam na świeżo, prosto z paczki.... zimne przeokrutnie - wręcz lodowate i hoooppp
starszą zamotałam :P
Najpierw w pawie natkowe brąz - turkus, później w pancyka wełnianego :P
super!!!!
A czy ktoś jeszcze nosi w Ince? Czy już zapomniana?
a ja dziś w MT od Pathi :)
Ja wczoraj w jedynej Oschy jaką mam i jaka mi się podoba:twisted: : Tree of Life Astrea.
Teraz Agave.
dawno się nie wpisywałam, choć nosimy się codziennie po kilka razy, tyle że w kółko w tym samym:
rybki hoernum alpaka, japan indygo, nino s/h i... :hide:motylki ecru no cotton :hide::hide::hide:coś mnie na nie wzięło ostatnio :D
No na takie zimowe dni tylko Japanek Indygo:lol:
SN i PAO :D
ja nie noszę, bo się zdecydować nie mogę :lool:
ponownie MT Pathi, a właściwie to hybryda jest ;)
Oschowe boże krówki w wersji Rowan. Mają moc :thumbs up:
A/Z :)
LennyLamb na zakupy