nowa moda chustowa? Zindywidualizowane egzemplarze z włosami? :mrgreen:
dopisałam edit wyżej :hide:
Wersja do druku
nowa moda chustowa? Zindywidualizowane egzemplarze z włosami? :mrgreen:
dopisałam edit wyżej :hide:
poszedł priv ;)
moje mają troszkę inną wadę,jakiś błąd w tkaniu,widoczna jest w sumie tylko na jednaj stronie i była zaznaczona nalepką jak chusta do mnie przyszła
https://lh4.googleusercontent.com/-o...0/DSCN0057.jpg
Moje jeszcze w domu leżą, tyle że wyprane i wyprasowane i się z nimi biję :)
ale chyba stanie na tym bordo - tyle że to i tak dopiero na lato, dla maluszka, bo teraz już w rozm.5 się raczej nie mieścimy we trójkę :mrgreen::hide:
Karusku - bordo albo winna czerwień będzie super!
Bordo!!!! mmmm
Kamila w Twoim małym to już dawno sie zakochałam:ninja:ale ta chusta...no jest tak piękna, że gdybym miała elfy to zrobiłabym z nimi to samo :heart: wygladaja wspaniale poprostu
Marysiu jeden za komplement :kiss: a drugi za chuste :kiss:
Upewniacie mnie co do koloru, idę dopełnić formalności z Liv :D
Głęboka, ciemna czerwień, bordo, wino! :love: - ten kierunek! :thumbs up:
Pięknie wyglądają elfy utopione w farbie - obie chusty śliczne :love: teraz ten wzór jest widoczny - chyba muszę ze swoimi zrobić to samo :sick:
Do mnie dziś przybyły moje, strasznie brzydkie są au naturel :mrgreen: Muszę im wymyślić jakiś ładny kolor... :ninja:
A ja mam właśnie w domu oba rzuty elfów i są mega różne. Nie dość że skłąd ale kolory... te z lnem starsze mają taki fajny kawowy odcień a te nowe takie żółte ... No i tamte więcej jedwabiu i bawełny, mniej lnu. Czy to wpływa jakoś na nośność?
:hmm:a jaki kolorek...hihi...:ninja:
tez tak mysle, ze to specjalnie taka chusta na chrzciny a pozniej do farby:lol:
no myślałam ze juz podziałałaś:lol:
to czekam na foty!!!:high:a nawet moze jak sobie ponosisz to sie pochwalisz :lol:
:kiss: