ufff
czytalam, ze zlotowka sie umacnia w stosunku do franka, to pewnie do euro tez :) i, co najwazniejsze, ze tak juz ma zostac, przynajmniej na jakis czas...
Wersja do druku
ufff
czytalam, ze zlotowka sie umacnia w stosunku do franka, to pewnie do euro tez :) i, co najwazniejsze, ze tak juz ma zostac, przynajmniej na jakis czas...
Mam odpowiedzi od ostatnich dziewczyn. Little Mi wpłaci jutro, a Bushido zrezygnowała.
Mamo_frania, dobre wieści przynosisz 8)) Tylko niech się bardziej umocni! :mrgreen:
Chyba nie ma się co tak strasznie przejmować tym kursem euro, najwyżej dopłacimy po kilkadziesiąt groszy i już.
Och wiecie co? Ja się tego nocniczka już nie mogę doczekać. Gdzie nie idę to biorę ze sobą miskę i ona dużo miejsca w torebce (a raczej wielkiej torbie ala tinkiłinki) i tak sobie myślę że jak już wreszcie będę ten nocniczek miała to będzie łatwiej.
dziewczyny, już marzec, ja wróciłam i mogę odbierać przesyłkę. Tylko czy jest co odbierać? :wink:
niestety :(
dommi jak z wplatami, masz od wszystkich?
Czekam na wpłatę od Little Mi. Reszta już jest na koncie. Jak tylko wpłynie, ślę dalej.
Dzisiejszy kurs: 4,7483. Jesteśmy 18 pln na minusie.
Pozdrawiam :D
to kiepsko :evil: wkurza mnie ze przez spoznialskich tracimy wszyscy, zwlaszcza ze termin byl wyraznie podany do 26 lutegoCytat:
Zamieszczone przez dommi
ja bym nie czekała. Termin to termin. Chyba że chcecie czekać na zmianę kursu walut, ale równie dobrze może spaść.
Doszła ostatnia zapowiedziana wpłata. Zaraz robię przelew do Annymamyalexa.
Ostatecznie będzie się liczył kurs z dnia zapłaty za nocniczki. Oby był niższy od dzisiejszego :hide:
to czekamy teraz na informacje od Annymamyalexa :D
zamówiłam:)
jutro pewnie będę miała proforme i zapłacę. trzymam kciuki za kurs:)
jak tylko bora nada przesyłke to was poinformuję.
:jump: :jump: super!!!
Aniu wielkie dzieki :D
a czy można jeszcze?
ja zapłacę od razu a nocniczek się przyda. Chyba, że któraś zrezygnuje to odkupie :)
jak sytuacja na froncie???
po jakim kursie poszło???
nosz już nie mogę się tego nocniczka doczekać :fire:
ja tez :jump:Cytat:
Zamieszczone przez juliwek
idę o zaklad, że niedługo po "przyjściu" niektóre pójdą na bazar :)Cytat:
Zamieszczone przez McBaby