Tamtym osobom zaproponowano szare. Jest info na FB
Wersja do druku
Z pozdrowieniami :)
http://www.youtube.com/watch?v=f8_mGmrFvLA
Jak się wam nie spodoba - pamiętajcie o mnie! :)
Na szarą Luteę to ja bym też była chętna ale jak znam życie nie dopcham się.
Szary no cotton lub jedwab (nati szczególnie) to moje marzenie ostatnich czasów... :roll:
Tylko z tego, co tu widzę, to pozostanie w sferze marzeń.
Wkurza mnie to, prawdę mówiąc. Jakoś trudno mi się pogodzić z tym, że coś "rzucają", że trzeba "polować" itp. Deja vu jakieś, daję słowo, już to kiedyś przerabialiśmy w tym kraju... :neutral:
nie jak silk ale z braku silka który:beat::beat:ale platonicznie tylko niestety to tę bym wzieła-ale przegapiłam kolejkuje do tych które sie załapały a będą chciały sprzedać
A ja miałam być na liście mailingowej a nie dostałam informacji.
Trafi mnie. Normalnie tam zadzwonię i ..i co..? i nic.
A kurde. chciałam mieć!
a skąd wiecie ze będzie taka szara?
na FB Natalia napisala że do osob które w awarii ich strony (niby)kupiły pancy wysłały zamówienia a jednak nie było dla nich juz chust w rewanżu dostaną maila kiedy będzie podobna lub propozycję kupna własnie.
I wlasnie dziś dostały te osoby maile że są dla nich przyszykowane no cottony -Lutea Szare.
Jesli jakies zostaną to wrzucą do sklepu.
znając zycie pewnie nie zostanie ...
na pewno nie zostanie. kto by nie wziął jak pozniej bez problemu na wtornym rynku puści.
a wiaodmo co jeszcze będzie?
chyba łabędzie mają byc jeszcze....:)
i chyba jakaś ogolna nowosc.
ale to tylko takie "może" bo pewnych informacji nie ma
Pytanko - czy osoby, którym zaproponowano szarą Luteę dostały fotki tejże i mogłyby pokazać jak wygląda to limitowane cudeńko, którego świat żywych nie ujrzy?
nie ma zapisów u Nati, to mozna się zapisywac u sprzedawców. tyle że spod lady i po cichu
http://chusty.info/forum/showthread....96#post1257296
i znowu nieładnie:-?
a nawet gorzej niz u didka...
Nie widzę tu nic nieuczciwego: djdag zakupiła chustę do sklepu i można od niej kupić ale przymusu nie ma :)
Przegapiłam:( ale skoro nie ma szans, żeby taką np szarą dostać to mi nie zależy. Natalia pisała, że no cottonów starczy dla wszystkich:(
I pomyslec, ze rok temu takie dmuchawce znacznie dluzej byly na stronie sklepu :roll:
a widziałas w tym sklepie choć jedną chustę?
i widze że djd już edytowała kolejnego posta, 2 godziny po napisaniu że "WOLNYCH szarnych mieć nie będzie".
teraz brzmi to delikatniej
,
ale i tak niezgodnie z tym co obiecała Natalia.
a Natalia obiecała że sprzedazy spod lady nie będzie, żadnych zapisów, żeby wszyscy mieli równe szanse!
po takich akcjach zdecydowanie odechciewa mi się chust tej firmy...
dlatego poszalałam dziś na zakupach sklepowych i nie chce już bezbawełnowca ani innej ślicznej natki...
przecież, nawet nie zdążyła wrzucić do sklepu, a juz się sprzedała, co w tym złego?
wolnych szarych mieć nie będzie, bo kilka osób już je zaklepało, też nie widzę w tym nic dziwnego, proceder obserwowany na forum juz od dawna.
EDIT: równe szanse?rzucanie kilku chust o nie wiadomo której godzinie, które rozchodzą się w sekundę, nie jest IMHO równymi szansami ani w wykonaniu didka ani nati.
a to, że niektórzy sprzedawcy być może zdobędą sztuk kilka które zarezerwowane były jako rekompenstata po pancy, cóż, widywałam gorsze przekręty.
edit 2: przeczytałam. tylko dalej nie wiem, gdzie Natalia obiecywała te równe szanse, bo jakoś na forum ciężko znaleźć jakiekolwiek informacje, jak już są podawane to szczątkowo.
przeczytaj to co tłustym drukiem jest w zacytowanym poście:lol: