przelałam dzisiaj popołudniu :) powinno już być na Twoim koncie bo też z mbanku :)
Wersja do druku
przelałam dzisiaj popołudniu :) powinno już być na Twoim koncie bo też z mbanku :)
Dzięki dziewczyny, wszystkie wpłaty skrzętnie odnotowuję:)
Asiu, Szast-prast - doszły:)
mój przelew poszedł po 17.oo mam nadzieję ze tez juz doszedł
Ja robiłam przelew wczoraj wieczorem. Mam nadzieję, że też już doszedł, albo będzie jutro.
Czy wiadomo mniej więcej kiedy możemy się spodziewać pieluszek w Polsce?
ode mnie też wczoraj przelew poszedł
Mamusiu-antusia- jeszcze nie doszedł, ale rano pewnie będzie:)
Kaido, kasia - wszystko ok:)
Pieluszki się szyją8-)
ja jutro na pocztę pójdę obiecuję!
wczoraj przyjechały Małpki Trzy, które zamówiłam sobie zanim Magda&Franio z Aginią zaktywizowały nas do złożenia zbiorowego zamówienia.
i dla podgrzania atmosfery podczas oczekiwania postanowiłam je tu rzucić. takie są piękne:-)
http://img822.imageshack.us/img822/5710/42239065.jpg
Piękne te małpki są :love: tym bardziej nie mogę doczekać się naszych!
fajne, zwłaszcza ta na dole - nie widziałam takich pośród nowych materiałów - to welur?
co jest w środku - to już nowy typ?
Świetne, szczególnie ta ostatnia:)
Brakuje jeszcze wpłat od 3 osób!!!! ... a Magda chciałaby już zrobić przelew do USA....
mój przelew powinien był dojść, jeśli nie, to liczę, że dasz znać.
Jeśli ktoś zlecił przelew z innego banku niż Twój po południu w piątek albo w weekend, to dotrze dopiero w czasie sesji jutro rano, więc mam nadzieję wtedy sytuacja się wyklaruje :)
Pieniądze dla Renee już przelane. Czekam teraz aż zejdą mi z konta i wtedy z agnią przygotujemy rozliczenie.
Z pw które dostałam wynika, że wszystkie dziewczyny już zapłaciły tak więc czekam aż pieniądze urzeczywistnią się na koncie, jak tylko to się stanie to zrobię Magdzie przelew:)
Mam nadzieję, że pieniądze doszły gdzie trzeba :) i czekam (nie)cierpliwie na dalszy rozwój wypadków :D
Niższy kurs dolara pozwolił nam obniżyć cenę pieluchy :)
2301 zł tyle ściągnęło za nasze 35 pieluch
65,75 zł to cena jednostkowa pieluchy
Na razie Aginia nie będzie robić zwrotów na wasze konta, ewentualne zwroty/dopłaty będą robione w momencie bądź to odbioru osobistego lub też po przygotowaniu pieluch do wysyłki (cena koperty i znaczków)
Super!
Nie trzeba juz będzie opłacać przesyłki...dla Ciebie też lepiej przy rozsyłaniu, bo znowu czekać na 6 zł od 35 osób...masakra..
Już żałuję że tylko jedną zamówiłam :/ Jeszcze raz wielkie dzięki za możliwość złożenia zamówienia :)