A mnie sie marzy wlasnie trigreen! Tylko gdzie jej szukac? Wie ktos moze?
Wersja do druku
A mnie sie marzy wlasnie trigreen! Tylko gdzie jej szukac? Wie ktos moze?
Wyprzedany, wiec tylko na straganach :)
nowa ale juz stara ...heheheh. Nowa wiosenna juz sie pojawia powoli. Na pierwszy dzien wiosny wyszly wlasnie jedwabne zary :)
No tak juz sie zorientowalam. Myslalam ze to tegoroczna wiosenna "nowosc". Wiesz moze Noriska jak to jest z ta nowa kolekcja? Kiedy ja wypuszczaja? Czy tez juz jest wyprzedana. Jakos nie moge sie polapac. Pisza ze nie ma na skladzie...
A i juz doczytalam ze 14 kwietnia beda dostepne...
Ale powiedzcie mi jedno? Jaka bedzie roznica miedzy tkanym recznie a maszynowo?
Cos wam powiem! Chyba za raz sama padne! Wlasnie rozmawialam z Benedicte oni sa wlasnie w trakcie urzadzania fizycznego sklepu, w ktorym z czasem bedzie "mini kafejka" z poradami. No ale najwazniejsze ze bedzie mozna pomacac i oczy nacieszyc na zywca!!!:bliss:a ze mieszkam calkiem niedaleko...:bliss:
bardzo ci zazdroszcze tej mozliwosci. benedicte pisala o tym na facebooku. szkoda ze to tak daleko :(
Ale byloby super! Benedicte powiedziala ze beda mieli miejsce na kawkowanie wiec bedzie mozna posiedziec i pogadac nie tylko pomacac!!! ALe macanie najbardziej mnie cieszy! Wybieralam sie do nich dzisiaj odebrac moja nowiutenka chuste ale maja troche balaganu z przeprowadzaniem magazynu itp. Nie mialam wiec ochoty wpadac nie w pore...
ale zazdroszcze:) szkoda, ze od nas to juz dalszy rzut i raczej nie beretem;)koniecznie zdaj relacje jak tyle pieknosci wyglada na zywo.
I tu sie mylisz monika999! Ja mieszkalam w Gdyni zanim sie tu wynioslam i rodzinka zwala mi sie nawet za czesto bo jest wlasnie rzut beretem! Samolot z Gdanska kosztuje marne grosze (chyba tyle co przesylka), leci godzine i 10 minut a z lotniska to juz jakies pol godziny do ellevill!!!
oooo... to ja chyba wiem gdzie polece jak mala troche podrosnie:) co ja mowie tak szybko jak uda mi sie przekonac meza:)
Zamowilam fresh ale strasznie nie moglam sie zdecydowac wiec umowilam sie z Benedicte ze jak mi kolor nie podpasuje to podjade wymienic na inny... Juz sie nie moge doczekac. Pewnie jutro tu dotrze!
ALE znalazlam w jednym sklepie szwedzkim moje wymarzone trigreen w moim rozmiarze!!!:jump: Teraz tylko musze kase nazbierac i juz...
Fresh zieloniutki. Ja tez mialam w ubieglym roku wiona chec tylko na zielen..... :) Ja jestem ciekawa koloru curry, ciagle mi chodzi po glowie ....
:mad:Myslalam ze mi chuscior dzis dojdzie a tu e-mail przyszedl z nr przesylki. Wysylaja dzis wiec jest szansa ze bedzie jutro jak nie to dopiero w poniedzialek...
Ale czy ktos moze mnie uswiadomic co mam z ta chusta zrobic przed uzyciem?
Tylko wyprac? Recznie czy w pralce?