oj u mnie też tych kłaczków pozostało trochę. może przykolejnych straci następną partię :D
Wersja do druku
oj u mnie też tych kłaczków pozostało trochę. może przykolejnych straci następną partię :D
FB mnie właśnie powiadomił, że dzisiaj o 21 mają się pojawić w sklepie. Będzie ktoś polował?
ja bym bardzo chciała.. (ale co z tymi kłaczkami :duh:) założyłam nowy wątek ,ale w sumie nie wiem czy było to potrzebne :D
już poprosiłam o skasowanie ;)
edit: a jak z tymi klaczkami ;> ustępują czy dzielnie pozostają ?
wytało się z 1/3 po praniach. Reszta imo wyjdzie w noszeniu :)
Wywlekam, bo przyszly :) Chusta CUDNA :D wzor w pyte, jak to sie mowi ;) klaczki mi absolutnie nie przeszkadzaja; jak jeszcze tak pieknie zmieknie jak paissi candy (obecnie kaczusia), to juz mniodzio bedzie. Nosilam wczoraj z placu zabaw do domu. Bardzo zadowolona jestem z kupna.
30% lnu, dzisiaj o 22 :)
http://imageshack.us/a/img837/7879/bp4b.jpg
muszę je mieć :love:
Piękne:love:
Well hellooo:rolleyes:
Są grubaśne i naprawdę piękne!
Piękne!
eh gdzie ta maszynka z gotówką ..
no piękności :heart::heart::heart::heart: ostatnio tak w ogóle zachorowałam na te wszystkie koła zębate i tym podobne :duh:
A ja siedzę w sklepie i dumam... :bduh:
są super:) mięsiste, kolory cudne!!!
są tylko ok. cen ??
ma ktoś może 5,2? Czekałam na pierwszą jakość i przegapiłam 5,2 z drugiego gatunku, mam tylko 4,6 a bardzo mi zależy na dłuższej :(((((
Ja kompletnie nie umiem polować na chusty na stronie Nati - czy oni gdzieś linkę podają, czy co?