Szkoda mi też trochę Satori, bo jak patrzę na zdjęcia w akcji, no to coraz bardziej mi się jednak podoba ;)
co do róż Nova, to mi się jakieś takie za ciemne teraz zaczęły wydawać... także też bez tragedii, że nie upolowałam.
Wersja do druku
Szkoda mi też trochę Satori, bo jak patrzę na zdjęcia w akcji, no to coraz bardziej mi się jednak podoba ;)
co do róż Nova, to mi się jakieś takie za ciemne teraz zaczęły wydawać... także też bez tragedii, że nie upolowałam.
Czy Wam też dziwnie strona oschy działa?
"in stock" mi nie działa, niby 5 dostępnych, a ja nie widzę niczego - ani w safari ani w chromie
Po tym ostatnim wypuście, to już naprawdę nie rozumiem, jak ta strona działa:roll:
U mnie wszystko jest out of stock.
u mnie też aut of stock i działa OKi
A jak naciskacie "in stock" to 0?
Powinni nam dać zniżkę za tą robotę testerów.
Faktycznie, pokazuje, że 5 jest in stock, ale ich nie wyświetla.
mam tak samo - że niby 5 in stock, ale nie wyświetla
A ja teraz nie mam widocznych żadnych chust :roll:
Na ebayu biedrony nowe 6 przed chwilą poszły za 165funtów.... Jestem lekko zszokowana :omg: no ale w Polsce to raczej za tyle by nie poszły....
165? Mało... No ale biedrony chyba mało rozchwytywane jednak.
SN Iona z Rosji wisi za 720 dolarów:twisted:.
tak myślę, może ostatecznie wezmę.. :lol:
Tonight between 9.30 and 10.30pm GMT we will be adding SN Midnight and Alto Eventide to the website.
f5f5f5f5
Tylko nie wiem czy chcę na pewno kupić :duh: ale jak już chmurki będą w koszyku to nic nie poradzę :mrgreen:
A może jednak SNM? :hide:
Ciekawe czy dzisiaj będą problemy z płatnościami - bo jak już uda mi się chmurki chapnąć to pozabijam jak nie uda się zapłacić :twisted:
W takim razie ja poluję na 5 Alto - ktoś jeszcze poluje?
Boję się...
Bo bardzo alto chcę, ale ostatnio tak źle idzie z tą stroną :(
A jaki rozmiar? Może mi się uda dwie złapać :rolleyes: