Ten fiolecik to TEN fiolecik :love:
Ten fiolecik to TEN fiolecik :love:
Asiu a taki Odynkowy fiolecik masz? Bardzo mi się podoba :love:
cudne, czekam na swój komplecik:D
a ta fioletowa włóczka to co to dokładnie jest?
bo szarak to akryl,tak?
to ja podtrzymuję chęć na zieleń i może takiego samego szaraka jednak jak ten poprzedni w identycznym wzorze :D
Moja Czekolada z wanilią dziś przyszła :vagen: Piękna jest! Misterna robota :applause:
No i mam teraz chęć zamówić coś dla siebie, bo inaczej szal przygarnę szybciej i nie doczeka gwiazdki :whistle:
Jakie są zasady zamawiania u Ciebie? Gdzie mogę zobaczyć dostępne/możliwe włóczki?
Bardzo się cieszę, że chusta Ci się podoba :)
Co do zamawiania, to najlepiej spójrz sobie do galerii (link poniżej) i napisz do mnie na priv, co Ci się podoba. Razem wybierzemy jakąś włóczkę, która najbardziej będzie Ci odpowiadać. Tyle, że do Świąt na pewno nie wyrobię się z realizacją.
Czerwona czapa już zaakceptowana:
A turkusowy komplet czeka na akceptację - trochę ciemnawo już było, więc kolor nie jest do końca oddany - to taki klasyczny, soczysty turkus:
:heart::heart::heart:
Już mam ochotę na więcej:ninja:
turkusik :heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:: heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:
kolorek super no i ten wzorek:rolleye:
Piekny ten turkus!
A ja niezmiennie uwielbiam mój zestaw, wyglądam w nim bosko:mrgreen:
Asiu śliczny ten turkusowy komplet.
Ja się już nie mogę doczekać swojego.Tak wiem wiem,jeszcze sobie trochę poczekam;)Nie mogę nacieszyć oczu tymi cudami :heart:
Chusta do wzięcia - miękka, ciepła, absolutnie niegryząca (w składzie akryl i wełna). Jest bardzo duża (najdłuższy bok ok. 220 cm.). Kolor to ciemny beż. No i NOWY WZÓR :) Dłubałam ją po kawałeczku od sierpnia - mam nadzieję, że dziewczyny kolejkujące mi wybaczą, ale czasem po prostu muszę zrobić coś poza zamówieniem.
Czapka nie należy do kompletu, nie można jej kupić.