miałam to samo z obsidianem..... całe szczęście chusta sie dla mnie znalazła... kasa na konto wróci. Tylko bedziesz miała blokade na kwotę przez jakieś 10-14 dni. :(
Wersja do druku
dziwne bo ani jedna mi się nie poakzała zwolniona a wszystkie wiszą hmmm
mam w koszyku 4 ravena, ale nie mogę debetu na karcie zrobić :( myślałam, że się uda....
Marciula napisz mi za ile wygasa to Ci ją spróbuje złapać
jakby ktoś jakieś różyczki upolował i nie chciał, to się polecam...;)
za 30sec
ravena wykupiona :///
różyczka też
Marciula nie udało mi się :(
Złapałam 6 ravena. Mąż miał róże 7 w koszyku ale nie potrafiła zapłacić, najpierw bank 3 razy odrzucił płatność a potem 3 innymi kartami to samo. Róże odleciały, próbowałam je przejąć ale po 45 minutach klikania miałam za wolny palec :(((
Wszystko do dupy.Nie mam nic.
A tak bardzo chciałam róże :cry:
I nie opłaca się być dobrą chustową wróżką! Oddałam poprzednio upolowane szmaty za retail osobom, które je bardzo chciały a teraz nie sądzę, żeby ktoś o mnie choć przez chwilę pomyślał :(
Idę ryczeć..
masakra...:(
To może ogólnie z tymi płatnościami nawaliło coś? Ja nie rozumiem...
:mad::mad::mad: i to na tyle. idę chłonąć. o-chłonąć.
echh też jestem zła.... jak to sie stało że u nas wiekszości strona się zablokowała?! wrrrrrr
nie mam zielonego pojęcia...
ja totalnie nic nie widziałam w żadnej z przeglądarek na żadnym z dwóch komputerów
jeszcze mi się nigdy nic takiego nie zdarzyło
a kukułki wszelkie itd. pokasowałam
ludki na fb też piszą, że im się strona nie ładowała
mi działało na eksplorerze. to se mogłam, już na starcie :mad: ale i tak do końca próbowałam.
i tylko 3x widziałam opcję : "add to cart" :hide:
Ja nie odświeżam jak widzę "add to card". Wtedy cały czas klikam w to i daje esc jeśli wyjdzie chmurka, że wszystkie zarezerwowane. Tylko ja tak robię? :hide:
Mi add wyświetliło się 2 razy - do raven 4 i 5 - ale jak było do 5 to zamiast klikać, odświeżyłam stronę.... :duh:
Kurde wkurzona jestem, bo miałam te cholerne róże i dupa. Ciekawe, co mi Oscha odpisze, może mi znajdą chociaż jedne różyczki. Ech.
ja zwykle walę cały czas w ten rozmiar, co chcę, nawet jeśli jest zarezerwowany
jak się zwolni, to się po prostu doda
boję się, że jakbym odświeżała, to bym nie zdążyła dodać :rolleye:
no ale dziś :?