oo, 16 osób? Co prawda mam w mieszkaniu sporo miejsca, ale tylu osób to nawet nie mam gdzie posadzić :D Fajnie wyglądałby mega spacer z wózkami. Tłum jak na paradzie równości ;)
Wersja do druku
oo, 16 osób? Co prawda mam w mieszkaniu sporo miejsca, ale tylu osób to nawet nie mam gdzie posadzić :D Fajnie wyglądałby mega spacer z wózkami. Tłum jak na paradzie równości ;)
wózkami :omg:
Nie pomyślałam w sumie, że większość tutejszych mam pewnie nie ma wózków ;)
IzaBK: tak, Tęcza to ta sala zabaw, myślę, że tam możnaby się spotkać. Są stoliki i dużo miejsca dla dzieci dużych i małych.
w doooooopę! ja myślałam, że to dziś :duh:
przegapiłyśmy pierwsze urodziny wątku :(
filcia - 16 osób to forumki i maluchy w sumie. A wózkiem to ja się raczej nie wybieram.
suri - fajny pomysł :-)
mi. - ojejej!!! ale nic to :-) wazniejsza bedzie rocznica pierwszej podkowy :-) pamietam jeszcze ten dzien :-)
w lutym mnie nie bedzie 13-20 i potem 23-27.
100 lat dla założycielki wątku http://www.cosgan.de/images/midi/musik/d020.gif
a dla wątku :hmm: 1000 stron :lol:
Achhhhhh, Chpcp ubiegła mnie o chwilę.
Matce Założycielce należy się kolejka, a i reszta też się załapie ;-)
http://www.bariatricdiet.com/images/FancyDrinks1.jpg
to ja łapię ten biały - wygląda jakby miał %% :-)
mogię czerwony?
wcale a wcale nie dlatego, że duży :lol:
tak miło się wieczór zapowiadał, a ja usnęłam.. Littlemonster - co było w tym białym drinku?? ;)
byłam dziś z całą trójką w relaksie :-) było super! Gaja wspinała się na drabinkę do kulek, wyjmowała jedną, ześlizgiwała się i zanosiła kulkę do domku. I tak sto razy :-)
Izu, a powiedz mi - czy Kajetan da radę w kulkach? Znajdzie tam dla siebie rozrywkę?
Gaja do samych kulek nie weszla ani razu ;-) ale bawiła sie przednio, i podobało jej sie obserwowanie innych dzieci ;-) mysle, ze Kajetan tez by sie dobrze bawił
Wątkowi 1000 postów!
Widziałyście gekony fioletowe? Pikne :) (nie skuszę się, nie skuszę się (chyba) )
Ala się fajnie bawi - na razie byłyśmy tylko na takich małych placykach jak w centrach handlowych przy okazji innych spraw - i generalnie jest tam w swoim żywiole.
to już rok wątkowy minął? niesamowite! postów nieskończoności!
a ja już skończyłam prawie!:bliss:
mi. - skrzyneczkę wyczyść ;)
Agatho - postów już Ci jest 2437 ;)
Me'shell - witaj wśród żywych zatem!!
chcę Wam pokazać filmik z koncertu, ta co o jabłuszku śpiewa ok 1:00 minuty , to Ela. Za drgania ręki na początku przepraszam, później już jest lepiej. Zwróćcie uwagę, jak zmęczone są na tym występie dzieci, zwłaszcza młodsi chłopcy. Po dwóch tygodniach prób codziennie wieczorem po 2-3 godziny...
http://www.youtube.com/watch?v=vs3KsRteu28
Wiesz Iza... ta kobita powinna iść na jakieś leczenie... dzieci mało, że są zmęczone, to jeszcze miejscami znudzone, a z drugiej strony przejęte...
przegięła kobitka :(
ale Ela... no, kurki flaczki... utalentowana jak nie wiem co jest! oby się znalazła taka, co to poza zaspokojeniem własnych ambicji znajdzie czas na rozwój :)
Piękny śpiew Eli :D
Na dodatek dopiero teraz zauważyłam duże podobieństwo z Gają :)