terra wełniana :D
Wersja do druku
terra wełniana :D
W indio royalu, ale tylko po domu, bo trzeba było wypróbować nasz nowy nabytek:)
http://images43.fotosik.pl/467/a9170c6404fef5f5med.jpg
Na wyjście coś cieplejszego się znajdzie;)
olmis - pieknie wam w tym indio.
My dziś w manduce, bo w kombinezonie... Ziiimmaaaaaa - brrr!
olmis, naprawde pieknie wygladacie. tez polowałam na tego indiacza trosszku ;) bardzo mi sie spodobal, tylko ze swieta ida i skad tej kasy nabrac ;)
Właśnie przyszła Jade... przecudna :) Lecę motać.
Piękny indiacz! My dzisiaj w czarno-białym po domu śmigaliśmy, bo na ten mróz to ja nie mam odwagi wychodzić, brr
Zosia mi zmarzła, jak czekałyśmy na powrót Julki z nart, zażyczyła sobie do chusty - no i ponosiłam w Japonii rudej kaszmirowej :-)
Wczoraj wieczorem Maciek pozwolil sie zawiazac do usypiania :) Koniecznie na plecach :) Moj wybor padl na welniana Katje - dopiero od niedawna w naszym domu, jeszcze jej nie nosilismy. Jejku jak ta chusta nosi cudnie! Maciek w ogole nie wydawal mi sie ciezki, mialam wrazenie, ze moge isc z nim na wielogodzinny spacer. A Maciek po 5-ciu minutach spal snem kamiennym.
Musze ja jakos dluzej potestowac przy najblizszej okazji!
ja z tej samej manki ;)
bo jestem pod takim wrazeniem tego, ze ponosilam, ze az przybieglam to natychmiast zeznac
w mejtaju by pani olo
i lanie style, ha!
Pawie violet i polarek Gabi:) Cieplutko nam było:D
Nie byłam dziś w pracy i zafundowałyśmy sobie długi spacer w Milce wełnianej:)
Odkąd Bartek odkrył chodzenie, bardzo rzadko mam okazję nosić.
Ale dzisiaj rano sam odkopał i przyniósł kółkową i zażyczył sobie ponoszenia. To wpakowałam - miło.
Kółkowa Nati Colorado.
ZARA MILD
Wellen japura ponownie :)
mi Malgosia dzis usnela w Azurze:)
w opuncji m. - znowu :jump: :D
Ja dziś pierwszy raz młodą na plecy w chuście zamotałam:) w nowo nabytą krótką Natkę wełnianą :) To w domu bo na spacer zimowego miecia.
Lniany moss.
LL blekitny poranek...ale dlatego ze girasolka pozyczona...dzis moje dziecie jest nieodkładalne
olmis- piekna chusta!