:lool::lool::lool:ale z nas leszcze
Wersja do druku
:lool::lool::lool:ale z nas leszcze
A ja bym chciala sie dowiedziec, czy moja wplata wplynela i czemu sie Gala nie odzywa od kilku dni i nie odpowiada na PW :confused:
Hej
Ja na wakacjach :). dziekuje Pasiata za info na forum. Dostep do internetu mam ale z neigo zadko korzystam - wszak wakacje. A co do nocników to z 21 osob ktore zapisały sie na liste pieniadze poki co wpłaciło 10 osob ( w tym ja ) czyli czekam na reszte :( a tu cisza. Czekam jeszcze do 2 sierpnia na wpłaty, jezeli do tej pory dalej beda wielkie braki na koncie to pisze do tych osob na pw. co z wpłata. Jezeli bedzie cicho sza to akcja " nocnikczki chinskie" zostaje zawieszona . I ew. wtedy bedzie sobie mozna kupic " miske " w Tesco, tudziez wiaderko. Jednak moja osobista prozba jest taka by o takich rzeczach pisac ew. w osobnym watku bo znowu sie robi małe zamieszanie.A troche czasu nad tym spedziłam zeby to jakos ruszyc, liczac , dzwoniac i piszac.I troche mi bedzie szkoda ze to pojdzie na marne. Jezeli jednak bardzo ktos juz nie chce tego nocnika bo pojawił sie temat miski itp to trudno tylko prosze sie okreslic jasno i konkretnie. Jezeli faktycznie sie tak zdazy ze wycofa sie pare osob to jednak bede chciała doprowadzic sprawe do konca. A cena pozostanie ta sama.
Pozdrawiam
Gala
A ja powiem tak: nocnik chiński miałam w rękach a dzisiaj kupiłam będąc w TESCO tą miseczkę i wcale nie jest tak, że to jest to samo! Nocnik chiński ma przede wszystkim szerszy brzeg przez co pewnie będzie dziecia łatwiej usadzić a poza tym jest poręczniejszy i wygodniej się go trzyma między udami. Ja w każdym razie (mimo zakupu miseczki za 3,49) nie zamierzam rezygnować z zakupu nocniczka chińskiego! :D (Zresztą już zapłaciłam.)
ja tam czekam na nocnik (malo cierpliwie zreszta ;-) )
dalej czekam na wpłaty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja niestety muszę zrezygnować z nocnisia. mamy ostatnio bunt nocnikowy a i przyoszczędzić czas. mam nadzieję, że nie sprawię moją niestałością zbyt dużego kłopotu. przepraszam :oops:
ja rowniez rezygnuje ;/
Wpłat dalej brak ! I jak same widzicie wycofały sie juz 2 osoby, i mimo moich szczerych checi i takie tam akcja nocniczki prawdopodobnie upada. Potwierdze jeszcze jutro po kontakcie z annamamaalexa :(
Moze jednak któras ma pomysł jak jednak " uratowac" te nocniki bo ja niestety nie moge jednak zamowic tyle nocników za ta sama cene bo popłyne z kasa :( moze ktos jeszcze chetny na nocniki - zwolniły sie dwie rezerawcje !!!!!
Strasznie mnie wkurzają takie sytuacje! Nie bardzo rozumiem deklarowanie się a potem wycofywanie rakiem... A co z osobami, które nie płacą i nawet się nie odzywają?? Gala się nakombinowała, część osób wpłaciła a teraz będzie trzeba sprawę odkręcać...
eeee, niefajnie, ja się tak napaliłam, mam nadzieję że jednak nam się uda, dla zainteresowanych,ja też kupiłam tę misko-nocnik w tesco i jestem zdania, że do chinskiego to mu daleko.
Nie mam teraz czasu przekopywać się przez cały wątek, ale jeśli to coś pomoże, to ja byłabym wstępnie chętna na taki nocnik. Piszę "wstępnie" bo muszę to powiedzieć mężowi, który dziś wraca późno z pracy, ale mam nadzieję, że nam wystarczy na zakup. Niech ktoś jeszcze raz napisze, ile to wyjdzie kasy.
Gala - moze oglos jakis deadline, bo ja wplacilam kase i nie bardzo mi sie chce czekac w nieskonczonosc...jak ma akcja upasc, to ja chetnie przeznacze moje srodki na cos innego..(nowa pieluszke).
dziewyczny - jezeli sie deklarujecie, to albo woz albo przewoz, a nie glowa w piasek - bez sensu tylko sie zamieszanie robi!
Ja się piszę na nocniczek. Wysłałam majla na prv.
Dziewczyny spokojnie, może te ktore sie nie odzywają po prostu się wakacjują i nie mają dostepu do netu.
A te ktore zrezygnowały przynajmniej szczerze o tym napisały. Juz sie znalazły dwie chetne (monia52 i herbal2). Czyli dwa zwolnione juz maja chetne. herbal2 dorwij meza dzisiaj lub jutro i daj znac. Gala podała nr konta to wplacajcie dziewczyny.
Gala a ile masz tych niepoplaconych nocniczkow od dziewczyn ktore milczą?
Nocniczki mysle, ze warto kupic tyle ile juz macie obliczonych. Na pewno znajda sie chetni. Pytanie tylko za ile sztuk trzeba byłoby zalozyc??? Dużo tego? Jestes w stanie to policzyc?
mamaduo ja juz podałam deadline ale jak dla mnie wszystko sie tak ciagnie przez wakacje ( ja sama byłam wyjeta koło 3 tygodni z obiegu ), sama bym chciała sprawe juz zamknac bo tez mnie to meczy i z miła checia posiedziałabym teraz sobie z kasiazka niz po raz enty liczyła co i jak :confused:
no ale policzyłam i wychodzi na to ze......
dwa miejsca ktore sie zwolniły zajmuja monia52 i herbal2
12 osob wpłaciło na konto ( w tym ja )
13 osoba wpłaci pieniadze jutro
14 osoba na dwu tygodniowych wakacjach wiec pewnie za nia załoze lub poczekamy daw tygodnie na nia ?!
15 i 16 osoba to monia52 i herbal2 czekam na ich wpłaty
17 osoba to annamamaalexa , ale ona nie bedzie wpłacac pieniedzy na moje konto bo pieniadze pojda tak czy siak pozniej do niej
i w tym wypadku wychodzi na to ze nie wpłaciły jeszcze 4 osoby
wiec mam straszna prozbe do Was dziewczyny
PROSZE NAPISAC MI NA PW KTO ZAPŁACIŁ WYSTARCZY NICK Z CHUSTINFO
ja wtedy bede miała czarno na białym kogos scigac a komu podziekowac za miła współprace :)
Gala to sprawa widze ma sie super. O ile monia i herbal wplacą jutro i ta trzecia osoba, to tylko trzeba zalozyc za 1 nocniczek. To nie czekajcie, tylko zamawiajcie.:D Chyba, że ty nie masz, zeby zalozyc, to moze ktos sie zglosi kto moglby.:ninja: Nie jest źle dziewczyny. ;-)
A moze ktos jeszcze chetny na nocniczek bo własnie dostałam wiadomosc na pw ze jezeli mozna to ktos zrezygnuje a kto sie zapisał.....
i w tej sytuacji mysle sobie tak , ze jezeli jakas dziewczyna, ktora sie wpisała na liste a nie wpłaciła jeszcze pieniedzy i nie chce brac nocnika, niech chociaz wpłaci na moje konto koszty przesyłki czyli wyszło to 1.20 euro przy załozeniu ze 1 euro to 4,50 czyli wychodzi 5,40 zł. Mysle ze to bedzie fair wobec reszty dziewczyn które zapłaciły i teraz czekaja na nocniki a ktorych dostac nie moge ! Bo inaczej to w zyciu tego nie skonczymy :omg:. Bo ja juz nie mam pomysłu jak to zrobic zeby było dobrze.
a trzeba by było załozyc za 4 nocniczki
Ups. Szkoda, że rezygnują, bo nocniczki sa super.
Chętnie bym za nie zalozyła tyle, ze w tym momencie niestety kasy brak. :cool:
Bo nocniczki na pewno sie sprzedadzą.
dokładnie,każda z nas jest dorosła i powinna sie zastanowić wcześniej czy bedzie miała kase,czy nocnik jej potrzebny itp..nie róbmy z gęby dupy!
he he he dobre :)
Moim skromnym zdaniem kwota nie jest gigantyczna, i kwestia jej zapłaty to raczej sprawa słowności niż braku finansów.
Mam nadzieję że się uda:)
No jak tak dalej pojdzie to moze sie uda zrobic zamowienie juz w natepnym tygodniu, ale ztego co kojarze to annamamaalexa do 17.08 na wakacjach ( ale moge byc w błedzie ) wiec chyba bedzie trzeba na nia poczekac no nic znowu :) poczekamy zobaczymy :mrgreen:.
Ehhh te nocniki to prawie jak upragnione ELDORADO hi hi
Są jeszcze nocniczki??to ja się piszę i proszę o PW z danymi do wpłaty:)
Myśle ze spokojnie mozesz sie dopisac, gorzej jest gdy ktos sie chce wypisac.Dzisiaj wieczorem znowu robie rekonesans co i jak i dam znac jak tam sie sprawa nocnikowa ma :), ale mysle ze jak bedzie brakowac jakis 2 lub nawet 3 wpłat to robimy zamówienie.
Ależ się porobiło:cryy:, potwornie mi głupio:hide:! Ja wciąż chcę nocniczek, a byłam na wakacjach i dlatego sie nie odzywałam. Galo, jeśli jeszcze mogę to wpłacę na konto, albo jeśli się tak da to dam Ci pieniądze w piątek. Baaaardzo przepraszam, że tak wyszło:oops:.
BUBUSITA ty sie uspokój bo jak ja liczyłam co i jak to Ty byłas
"14 osoba na dwu tygodniowych wakacjach wiec pewnie za nia załoze lub poczekamy dwa tygodnie na nia ?!"
wiec ja Cie miałam cały czas uwzgledniona z poprawka na to ze wyjechałas :)
A to spoko, odetchnęłam:)...a już poczułam słowny lincz na swym karku(nie wspominając już o wizji "dupy zamiast gęby":ninja:). Tak w ogóle to niektóre z Was troszeczkę chyba przesadzają ze swoimi ostrymi wypowiedziami, może po prostu dziewczyny się nie odzywają, bo np. też nie ma ich obecnie na forum?
czy mozna dopisac sie jeszcze do zamowienia na nocniczki? jesli tak to jestem chetna, prosze o dane do prelewu na pw.
ale ze mnie gapa, dane do przelewu sa na str. 5, pozostaje tylko pytanie czy nocniczki sa nadal aktualne?
Bubusita e tam przesadzamy - a co tak trudno jest dac znac, ze sie wyjezdza i ze sie nie bedzie na necie iles tam? Umowa to umowa, czesc dziewczyn zaplacila i nie wie co sie dzieje (nie wiedzialo).
Jak sie cos zaczyna to trzeba umiec tez skonczyc.
Nie fajnie, jak ktoś rezygnuje, no pewnie, że nie, ale nie przesadzajmy znowu z obraźliwymi słowami pod adresem innych. Różne sytuacje mogły się wydarzyć u kogoś, nie o wszystkim musimy się dowiedzieć. Także bądźmy ludźmi. A umówmy się nocnik za 25 czy za 27 zł, to nie fortuna. No jasne, gdyby nagle zrezygnowało połowę osób, to cena wzrosłaby znacznie. Ale widzę, że część zrezygnowało, a kilka chętnych się pojawiło i nadal pojawia. Czyli chyba nie jest źle co? Bądźmy tolerancyjni i uszanujmy osoby rezygnujące. Nocnik, to w końcu tylko kawałek plastiku. A my jesteśmy ludźmi, czującymi istotami, każdy ma jakieś problemy i się z nimi zmaga. Takie słowa mogą komuś wyrządzić ogromną przykrość. A po co? Obyśmy tylko takie problemy z nocnikami mieli, tego wam wszystkim życzę. :D
:) ok robimy tak .......
to jest watek nocnikowy a nie kto co komu nagadał itp.jezeli sie pojawia takie posty to je ignorujemy
dziewczyny ktore chca zrezygnowac niech sie wczesniej dwa razy zastanowia bo sa inne dziewczyny ktore czekaja na nociniki i juz dawno zapłaciły i wszystko jest wstrzymane bo jak wyzej i to samo sie tyczy osob ktore sie zapisały i nie wpłaciły i nie daja znaku zycia w tej sprawie bo fakt w zyciu roznie bywa ale tez badzmy opowiedzialne. Wystarczy napisac co sie dzieje i bedzie ok .Ja sie podjełam tego ze zrobie zamowienie i tez troche czasu na to poswieciłam ( telfony,mejle itp.) i szczrze to nie usmiecha mi sie jeszcze dokładac do tego z własnej kieszeni, wiec prosze wziazc na to poprawke ok :) zebym miała jasna sytuacje w "aferze nocnikowej" :)
jej ale nagmatwałam a w skrucie chodzi mi o to zeby uszanowac czyjsc czas i checi :) , zeby nie wyszło ze sie wziełam za te nocnikczki a teraz mam dosc :), bo mi nprawde załatwianie takich spraw sparawia przyjemnosc...