ja jestem chętna na to spotkanie, termin dowolny ale wolałabym wiedzieć dzień przed, organizacyjnie
w knajpce przy amfiteatrze dobrą mrożoną kawę podają :)
Wersja do druku
ja jestem chętna na to spotkanie, termin dowolny ale wolałabym wiedzieć dzień przed, organizacyjnie
w knajpce przy amfiteatrze dobrą mrożoną kawę podają :)
nam pasuje prawie każdy termin
no to kiedy? Jutro, pojutrze?
proponuję czwartek, ok 11 w parku przy amfiteatrze :)
co Wy na to?
A może być 10? koło 12 Zosia już mi się śpiąca robi.
myśle, że zdązymy
bo my śpiochy wielkie i wstajemy po 9
kobieto, Zośka rzadko usypia przed 21, a wstaje 4-5, potem jeszcze dosypia, ale 6-7 już definitywnie wstaje.
No a ja postaram się być. Na 8 mamy alergologa, tzn. przyjmuje od 8, a kolejka to kto pierwszy ten lepszy, więc nie wiem ile nam zejdzie. Moooże potem mąż by nas zostawił w parku gdzieś. Jakby co, mam do Ciebie Iwonko telefon to zadzwonię gdzie was szukać, jakbyście zdecydowały o spacerze na przykład.
10 pasuje :)
a wasze starszaki będą? Natalka miałaby się z kim bawić.
10 w czwartek powiadacie...
powinniśmy być :)
Mam nadzieję, ze nie będzie za bardzo padać. I tak musimy iść na pocztę.
A już w poniedziałek mam radę. Wrzesień się zbliża . AAA!!!
Jeśli ja będę, to i starszaki będą moje ;)
Ale liczę na dobrą pogodę, bo czekać w razie ulewy na busa w deszczu nie mam ochoty :P
my też będziemy, starszak pewnie z rowerem
No i nie dotarłam ;)
Siedzieliśmy w poradni do 12 prawie. Mąż się do pracy spóźnił i w ogóle.
Nie złapała Was ulewa??
Złapała, a jakże :)
ale potem był jeszcze spacerek w słoneczku :)
Ja tylko chciałam powiedzieć, że śniła mi się dziś szara chusta w ślimaki. Ciekawe, co to znaczy :D
nowy nabytek chodzi po głowie?? :)
Iwka, pożyczyłabyś napownicę na tydzień/półtora?? Zapominam zapytać zawsze.Teraz nie, ale jakoś po weekendzie czy kiedy Ci pasuje i akurat nie będziesz jej potrzebować...
Też mogę coś dać w pożyczkę jakby co? Katję 4,2? A może kółkową z indio? :)
Nie ma problemu, pożyczę. Mam jescze kilka pieluch do uszycia, ale nie wiem, kiedy się zbiorę, więc jak coś to daj znać. Indio chętnie przetestuję, bo skośnokrzyżowej kółowej nie miałąm nigdy, w lnie noszę.
To dam znać na pewno w przyszłym tygodniu. Teraz mam trochę latania, ale jak się uporam, będę mogła raz dwa usiąść hurtowo do pieluszek i szybko Ci oddać maszynę :) Pewnie przy okazji wizyty w mieście podjedziemy, a i kółkową podrzucimy :) Dam znać wcześniej.
Madzia uzupełnij liste na Radosnej w wymiace
jednakowoż w tym samym czasie w tych dwóch wątkach pisałyśmy ;)
ale mamy wyczucie
ide dalej szukać miedzianej
tak Ci powiem szczerze, że napisałam ślimaki, ale śniła mi się dokładnie Twoja chusta :0 Nawet w tym śnie pamiętałam, że jest z kaszmirem :) A mojemu mężowi się ostatnio Fiaty multipla śnią :) Zakupu to raczej nie planuję (w związku z wyżej wymienioną multiplą, która ma pierwszeństwo w planowaniu) ale ponosić to chętnie. Ale na wymianę ewentualną to mam tylko pasiaka hopka i perełkię nati. A, no i MT od melkaj.
amonity, ślimaki, wsio ryba! ;)
aktualnie próbuję się wyprzedać, ale póki jeszcze szmaty zalegają - mogę dać na trochę, bezwymiankowo, za miły uśmiech ;)
Wybiera się ktoś jutro do parku? Muszę iść na pocztę, to i o park pewnie zahaczę- spotkamy się?
gouraanga, znalazłam trochę fajnych pocztówek, chcesz się wymienić na coś? Ostatnio napadło mnie na wymianki forumowe :)
no fajne są te wymianki. Mam tym sposobem 2 tots botsy i pozytywkę do karuzelki, bo nasza trachnęła :)
ale właśnie łażenie na poczte mnie wkurza (u nas nie sposób dojść.. ulica, chodnik- rozkopane, kopary pracują nad głowami)
Pożyczyłabym do przeczytania coś o EC, ma któraś z was może książkę? Jakoś limit wydatków się już wyczerpał ostatnio, bo zakupić chciałam ;) ale czas leci a ja nie wiem od czego zacząć i czy w ogóle zaczynać ;P bo przecież młody jeszcze też nie odpieluszony- kibelkofobia i tyle.
Ja mam tę Kingi Cherek, pożyczona, ale mogę pożyczyć :)
widzę, że jesteś książkowo zaopatrzona :) To ja bardzo chętnie. Pomocna ta książka?
Ja póki co nie wiem jak radzić sobie z kupami. Wyłapać moment umiem, ale niestety utrudnia wszystko fakt, że Milenka kupsztoli głównie przy jedzeniu :D
Witam,
jestem tutaj nowa i troche mi głupio, ale mam prośbę :oops:
Chciałam zapytać czy nie znalazłaby się jakaś przyjazna dusza ;), do której mogłabym sie udać w celu, obejrzenia/pomacania chust. Chcę się w jeszcze jakieś zaopatrzyć i doszłam do wniosku, że chciałabym jakieś zobaczyć na żywo i spotkać sie z kimś bardziej doświadczonym. Tym bardziej, że w Białogardzie nie mam nikogo takiego i czuje się troche jak kosmitka z tą chustą (co nie znaczy źle:ninja:), ale fajnie jest spotkac kogoś jeszcze. W przyszlym tygodniu wybieram sie 2 razy (31 po południu i 1 przed) do Koszalina, może miałaby któraś z Was chwilkę. Ale jak nie to proszę o termin, kiedy ewentualnie, jeśli w ogóle...
lati, pw posłałam
mamuchap, szybka jesteś :)
lati, pracowałam w B. przez rok :) i wiem, że tam jedna dziewczyna nosiła, ale już jej synek wyrósł chyba.
Lati, witaj :)
Ja akurat w przyszłym tyg nie dam rady, ale pewnie jakieś spotkanko jeszcze się zorganizuje kiedyś, więc zaglądaj tutaj, albo subskrybuj temat. Im nas więcej tym fajniej.
A jaką masz chustę? :) I w jakim wieku dzieciaczka? :)
Dzięki za odzew, strasznie to miłe :)
Zaglądam tu więc jak mi się trafi możliwość bycia na spotkaniu to postaram się dotrzeć:)
Mój Franek urodził się 9 lipca tego roku, wiec wczoraj skończył 7 tygodni. W chuscie mu się podoba więc taką "próbną" elastyka zastąpiłam La Poche a Kangourou kolor kaki, ale "niestety" już widzę że koniecznie muszę kupić inne :mrgreen:
Hej hej :)
Właśnie umawiamy się z Asią_k_19 pod pretekstem przekazania chusty. Może któraś z Was chciałaby dołączyć?
Godziny, myślę, przedpołudniowe. :D
edit: JUTRO ;) zapomniałam dopisać
Odświeżam wątek Koszaliński :)
Jestem nowa na tym forum ale córkę (8miesięczną) nosze prawie od początku :)
Fajnie że są tu inne chuściarki bo fakt kilka "na mieście" widziałam