ale tu u was miło :)
Wersja do druku
ale tu u was miło :)
:jump: :jump: :jump:Cytat:
Zamieszczone przez Zuzia
ja, że nie emerytka mogę pod ławeczką ;)
Teraz sobie taką ławeczkę wyobraziłam - my stare babki w chustach na głowach (też można zaszaleć - jedna w elipsach jedwabnych, druga w kaszmirowym indio 8)) ), a na ławeczce obok nasze dzieci zbuntowane nastolatki :lol:
żeby Ci nie było smutno to się dołączam :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez miedziana
Myślisz, że dzieci będą się chciały ze starymi fotografować :ninja: taki obciach!!!Cytat:
Zamieszczone przez Zuzia
Wstawiam jedno z naszych pierwszych chustowych zdjęć w jednej z naszych pierwszych chust, którą mam do dziś i jedyną której nie sprzedam. Nabyta dzięki uprzejmości Pani Lidzi (jak już takie starsze jesteśmy to trzeba się odopowiednio tytułować ;-) )
Sorki, ale miały być trochę GNIOTY a Ty ładnie zamotaną Tosię wrzucasz 8))Cytat:
Zamieszczone przez Zuzia
Chusta nabyta ode mnie wieki temu i w ogóle się nie znałyśmy wtedy... ale los nie dał nam się rozminąć i za parę tygodni nas połączył na jakimś spotkaniu :kiss:
No to je ZAMOTAMY :lool: i nam nie uciekną ;)Cytat:
Zamieszczone przez myszamisiowa
Pięknie :) A Tosia od młodości prześliczna :) :love: :love:Cytat:
Zamieszczone przez Zuzia
Cytat:
Zamieszczone przez lidka
No bo to właśnie jest chusta w którą od razu udało mi się łądnie zamotać, do tej pory nie mogę zrozumieć jak można sobie z kółkową nie radzić :-) Jak dla mnie - chusta która sama nosi i sama się mota, a w dodatku zupełnie nieświadomie od Lidki kupiona :-)
Poszukam zaraz jakiegoś gniota ale ostrzegam, że może być ostro ;-)
:hello:
tak sobie przycupnę obok ławeczki (bom nie próchno :roll: jeszcze) i na gnioty poczekam :mrgreen:
Prosze bardzo, nasze pierwsze wiązanie wiązanki ;-) Wcześniej był Premaxx, którego niestety nie mam na zdjęciu i baaardzo tego żałuję.
No pięknie :lool: też Ci cudna żabeczka wyszła :thumbs up:
Pani Lidzie tak mnie rozbawiła ze siedzę i sie smieję a Bartek się patrzy zdziwiony co matce :lool:
Zuziu, ten śledzik żabkowy pierwsza klasa :applause:
i ja i ja się kładę pod ławeczkęCytat:
Zamieszczone przez dagusiaJot
Zuziu motanie wcale jak na nowicjuszkę a Tosia jest cuuuudnaaa :love: od początku
dziewczyny, ale się za wami stęskniłam - wystarczyło jedno spotka opóścić....
Tu w naszej pierwszej wiązanej uszytej przez Martę:) Aga wtedy była lekko przeziębiona i chusta była zbawienna:) Spała jak susełek (co jest dla niej nietypowe)
http://images41.fotosik.pl/88/f7ca2622a25e1164m.jpg
a tu w Hoppie:)
http://images38.fotosik.pl/87/8178566df25276cbm.jpg
a tu Pierwsze Spotkanie Chustowe na Śląsku :)
http://images45.fotosik.pl/92/00b7d1c87ace365cm.jpg
Ania, na tym spotkaniowym zdjeciu to dopiero rewelacyjne zwisy są :lool:
To zdjęcie z pra-spotkania jest genialne :-)
Ja bym poprosila o nicki osob ze zdjecia bo rozpoznaje tylko dwie :hide: :oops:
Buns ! Zrobiłaś to!!! W świetle dnia i bez trunku!!!
Galeria zwisów, tak... chociaż wolę jednak wcześniejsze wyjaśnienie april tych ...hmmm "żabek"
są to żabki w fazie wyrzutu nóżek do tyłu :wink: Przecież nasze maluchy :wink: jeszcze miały świeżo zakodowane z życia płodowego pływanie :lol:
edit już opisuję
od lewej: mamuk1,mąż mamuk1,kiwi (z gazetowego), ja :oops: , buns :D ,bonkreta, olusia_a, bodzinka (na gazetowym)
PS Buns ma najładniej zamotane dziecko!