Ja lubie zabki:mrgreen:
Wersja do druku
Ja lubie zabki:mrgreen:
A ja krówki:duh:
czemu takei promocje muszą się rozgrywać jak ja totalnie wypłukana z forsy :oops:
na początku miesiąca takie poproszę :)
zobaczymy jeszcze jakie wzorki na formowanki będą :)
Linus to taka przewietrzenie magazynu przed nową serią :)
właśnie nosiłam się z zamiarem zakupu a tutaj taka niespodzianka z tą promocją :) przeglądam otulacze i przeglądam, wyprzedane wyprzedane wyprzedane... już zaczęłam się martwić że nic z tego ale w końcu znalazłam, dobrze że coś się dla mnie uchowało :mrgreen:
Powoli nadchodzi...
http://nappime.pl/press/wp-content/u...0/6356web3.jpg
To jest akurat jeden z dwóch wzorów konkursowych :) Jak Wam się podoba?
Najbardziej mi się podoba model :mrgreen:
Oj podoba, podoba :) zarówno model jak i pieluszka :D, teraz bardzo żałuję, że nasze propozycje wzorów nie zostały wybrane i nie możemy ich teraz podziwiać na małej pupie przystojnego modela ;)
Model swietny! A wzor bedzie mial pewnie wziecie;)
Łał:) Uwielbiam takie wzorki:beat: Będziesz na jarmarku na Szybowcowej w tą sobotę? Z chęcią dotknę, zobaczę a może i nawet kupię jak zarobię na królikach i termoforkach:)
Moniko, jak Ty możesz tak bezwstydnie kusić takimi pięknymi wzorami! Mąż mnie za próg wystawi, jak wrócę do domu z jeszcze kolejna pieluchą... Bo potrzebowac, to już nie potrzebuję, ale oprzeć się będzie wyjątkowo trudno! :-)
A na modela patrzę z zazdrością, że się chłopak tak pięknie chodzić uczy! Przyslę Leona do niego na korepetycje ;-)
Pozdrawiam cieplutko!
Model pierwsza klasa przynajmniej w rozkochanych oczach mamusi :D :) a tak poważnie to jeszcze będize można go trochę pooglądać :)
Cieszę się :) a co do wzorów- na pewno jeszcze jakiś konkurs będzie :)
Dzięki :heart:
:ninja:
W tym miesiącu niestety nie. Może za miesiąc? :) Albo zapraszam na herbatkę jak będziesz mieć czas :D
Jago wiesz, pieluszek nigdy dość :mrgreen: chociażby żeby sobie popatrzeć ;) słonie tez będą :ninja:
Spokojnie, Leon ma czas, każdy w swoim tempie :kiss: Ale na wspólną zabawę zapraszam :)
Super się zapowiada!! ;) :D
Widziałam nowe pule i są rewelacyjne:heart:
dzięki Marzenko :) sesja była wymagająca, gdyż Antoni miał nieco inne plany :ninja: Ale Ania potrafi robić cudowne zdjęcia :)
Co do PULi- mam nadzieję, że większości przypadną do gustu :heart:
nie, nie, nie!!! akurat wtedy, jak sobie powiedziałam "żadnych nowych pieluszek co najmniej do 2013" :evil:
a tak serio - przepiękny jest ten nowy wzór, wróżę mu szybką znikalność z półek nappime-owych :) (o modelu nie napiszę, że przystojniak, bo to wątek pieluszkowy jest... ;))
Selene 2013 już niebawem ;) a poza tym wielopieluchuj póki możesz :whistle:
bardzo się ciesze, że wzór przypadł do gustu :)
Nowa seria już dziś wieczorem w sklepie!
http://nappime.pl/press/wp-content/u.../6398mweb3.jpg
No nieee dziś??? Akurat teraz?? :P Monikaaaaa, myślałam że to przy kolejnej wypłacie będzie dopiero :D:D Mam nadzieję że nie wymiecie wszystkiego ze sklepowych półek :D
spokojnie, trochę będzie i kolejne się szyją :) starczy dla wszystkich :)