jutro je zobaczysz w realu może :)
Wersja do druku
Zostało jeszcze trochę kółek, można pisać maila. Będą wystawione do sklepu za jakiś czas (jak się skończy sezon urlopowy w krawiectwie :wink:). Dziewczyny z chusty.info mają pierwszeństwo:), więc warto się teraz odezwać, jak komuś zależy. Potem, jak pójdą na stronę, to się rozejdą.
zębatki będą dziś o 15 :)
Nie zebym sie czepiala, ale 6 lipca dostalam informacje, ze dla mnie nie ma kol, bo sie skonczyly... mimo, ze bylam na liscie!!! A tu prosze - 12 juz sa;)
edit: i jeszcze zostalo mi napisane, ze Natibaby odezwie sie do mnie, jezeli kolka beda dostepne... dowiedzialam sie dzis z facebooka... nic dodac - nic ujac!
no na maila, ze jestem zainteresowana całkiem niedawno dostałam odpowiedź, że dadzą mi znać, bo niebawem znów będą w sklepie;)To z 2 tygodnie temu było.
I jak było coś? 1 czy 2 gatunek?
Drodzy klienci!
Nasz serwer został zablokowany . Prosimy opuścić naszą stronę internetową . Sklep wygenerował za dużą ilość chust z tego względu wszystkie zamówienie na dmuchawce i koła zębate zostaną anulowane. Chusty będą wystawiane za około 30 minut.
z fb :shock:
już jest nowy komunikat, że najwcześniej w przyszłym tygodniu. Całość w wątku z dmuchawcami :)
Marlei i Buka, przykro mi czytać Wasze wpisy. :frown Zostałam poinformowana, że wszystkie zainteresowane osoby z chusty.info już dostały swoje kółka. :frown
Wystawiana miała być resztka, która została. W sumie to może i dobrze, że system miał awarię, dziewczyny będą musiały sprawdzić maile raz jeszcze. Jeśli ktoś jeszcze czeka na odpowiedź w sprawie kółek, to dajcie mi znać tak do poniedziałku. Trudno mi samej szukać na skrzynkach dziewczyn, bo z forum znam Wasze nicki, a nie adresy mailowe czy nazwiska.
Zebatki na ebayu: http://www.ebay.co.uk/itm/3209592297...84.m1423.l2649 - ogladam sobie;) za ile pojda?!
dziewczyny - padłam i nie mogę wstać:
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
cuuuudeńko :)
świetne! :love: Ciekawe czy w takich zębatkach mój małż by się przekonał do noszenia?:) albo w takiej chuście.
:cryy::cryy::cryy::cryy::cryy:
aaaaaaaaaaaaa tyle lat czekałam na TAKI wzór i ..... przeoczylam
pewnie już nie do zdobycia????