Właśnie dlatego się dziwuję...:roll:
Wersja do druku
Właśnie dlatego się dziwuję...:roll:
jutro rogale jemy wiec pewnie do pon. nic nie bedzie, o ile dzis cos nagle nie wyskoczy:dancing:
Tak czytam i czytam i w sumie fakt że wzięłam jednak z I gat niewiele mnie pociesza :roll: skoro takie babolki są. Ja tam igiełką dłubać nie umiem przy chuście...
oooooooo ja też pamiętam :twisted: he he :bfing:
nie kracz! kasy brak, a mój Mąż jutro świętuje tyle że ja na rogala to się tylko obliżę niestety...
My tu w stolycy jemy już od wczoraj, mniam, mniam! :P Firma z Poznania nam podrzuciła...:lool:
Najlepsze mają w Poznaniu :thumbs up::thumbs up::thumbs up: wiem bo Małża tam za panieńskich czasów odwiedzałam :lol:
aaaa ja poszłam po drożdżówkę do cukierni a tu tylko rogale i rogale i nic więcej :bduh::bduh::bduh: dobrze że mogę liczyć na teściową :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Wiem, gdzie w W-wie są identyczne, jak te, co dostajemy z Poznania.
Ale słodki OT się zrobił...:lol:
tylko nadmienie ze mea z wełna w okazjach cenowych:lol:
A będą jakieś zdjęcia w akcji? Proszę:)
Aginia, w akcji już widziałaś ;), teraz fotka porównawcza z szarym japanem silkiem (Karuskowym, rzecz jasna - to chyba wszyscy wiedzą... :mrgreen:) i z bratnim japanem, rudym (moim):
http://images43.fotosik.pl/1208/b64fdb543bb7943cmed.jpg
http://images40.fotosik.pl/1199/c09c0d2330884b69med.jpg
Ładna, moja czeka już na mnie w domku :)
Piękny ten rudy Japan, aż mi się zachciało takich kolorków, w sumie SP z lnem wisi w ofercie BOGO w takiej samej kolorystyce.
Jeszcze nie zapłaciłam, hmm nie wiem podobna jest do kaszmiru?
Jest cieńsza i luźniej tkana.
Moja właśnie leży na stole razem z pancy beż, nie odpakowałam jeszcze - odkładam przyjemność ale już mnie nosi :mrgreen:
Ładna jest, ale szeroka, jakoś wolę troszkę węższe chusty, mimo wszystko strasznie mi się podoba.
achh w akcji prezentuje sie bosko :)
juz sie nie moge doczekać aż ją zamotam :)
piękna jest :beat:
szkoda mi tylko, że odcienie zupełnie jak japan i teraz mam zagwozdkę co z tym zrobić - dwie takie podobne trzymać? :hmm:
Ladnie polyskuje :love: