a wysyłka jedna do Polski czy dzielona? jak jedna to można zrobić przelew osobno do tej osoby co dostanie paczke
Wersja do druku
Paczka będzie jedna do Warszawy bo tu jest najwięcej odbiorców a potem pomniejsze hen w Polskę:)
Dziewczyny plis wyślijcie dane do przelewu, bo jutro idę do szpitala i jeśli dziś nie zrobię przelewu to będe mogła zrobić dopiero w przyszłym tygodniu;)
super, to czekam na wiadomość, kiedy przelewać i już się cieszę na spotkanie w Warszawie:)
może przelewy paczkowe jak dziewczyny się poumawiają na paczki regionalne - jeśli kto będzie wolał żeby poszły do miast zbiorowo, a potem do rozparcelowania; no chyba że która już wie że będzie chciała wysyłkę indywidualną ;)
Ponieważ zamówienie się skompletowało, wysłałam Renee listę wzorów które wybrałyśmy oraz dane karty. Czekam na odpowiedź dot. czy z listy da radę uszyć to co wybrałyśmy i kiedy uszyje nasze pieluchy.
Tak z ciekawości zapytam - jaki materiał jest od pupy w zamawianych przez Was pieluszkach?
wkłady są z organicznej bawełny i bambusa, te pieluchy to formowanki.
dziewczyny Renee potwierdziła mi zamówienie, zaczyna szyć :)
to ja poproszę dane do przelewu :)
Ok, to jak wrócę ze spaceru to wyślę wszystkim na pw dane do przelewu. Ciężko bedzie teraz podać dokładną kwotę bo kurs dolara cały czas się zmienia, tak więc zbierzemy po 69 a ewentualne dopłaty bądz zwroty będą przy okazji płatności za przesyłkę w PL, bądz osobiście w warszawie przy podziale łupów:)
dziewczyny - jesteście wielkie!
Dane wysłane, dajcie znać jeśli do kogoś nie doszło:)
Szkoda, że to nie jest jakaś większa kwota np za 35 chust to bym gdzieś dalej wyskoczyła:lool:
Ważne!
W nazwie przelewu oprócz Monkey snuggles wpiszcie też swojego nicka bo nigdy nie dojdę kto jest kto:cool:
Dzięki dziewczyny za trud i wysiłek;) Fajnie, że Wam się 'chciało' ugryźć ten temat.
Nie wiem na czym stanęło jesli chodzi o rozsyłanie pieluszek w kraju ale chyba ktos juz pisał że najlepiej jak już będą w kraju to wtedy money money za wysyłkę przelejemy do osoby która pieluchy zza wielkiej wody otrzyma, czy tak?
Na razie przesyłam 2x69 pod wskazany adres
Hej Dziewczyny, przypominam o wpłatach!!!
Magda chciałaby jutro zrobić przelew do USA:)
ja przelałam, dziękuję!
Jeszcze 9 osób!!!