na ich stronie na dole jest (rabat bądź kupon rabatowy) i tam później wyjaśnienia - należy polubić ich stronę a później jak polubią inni mamy określony % rabatu - ja niestety nie fejsowa;)
edit: albo lepiej w prawym górnym rogu
Wersja do druku
na ich stronie na dole jest (rabat bądź kupon rabatowy) i tam później wyjaśnienia - należy polubić ich stronę a później jak polubią inni mamy określony % rabatu - ja niestety nie fejsowa;)
edit: albo lepiej w prawym górnym rogu
trzeba wejść na stronę LL i kliknąć na dole "kupon rabatowy" i genruje się kod, trzeba go sobie gdzieś zapisać potem napisać komentarz jakikolwiek i udostępnić go na fejsie, za 25 lajków jest 10% a potem niby za 150 lajków 15% ale ja np uzbierałam trochę ponad 50 lajków i wylicza mi 15 % więc nie wiem jak to jest do końca
widziałyście, że wrzucili nosidła do outletu?
Nie wiem, czy któraś z Was pisała o dokładne w LL. Zastanawiam się, czy zrobili dokładeczkę, czy pospływały chusty w stanie tragicznym i chcą się ich pozbyć.
Nie wiem jakie chusty były na początku. Może wypowiedzą się osoby, które mniej więcej pamiętają jakie chusty były na wstępie wyprzedaży :)
na pewno nie było tych majtajów, nie wiem czy były wiosna, lato ale chyba nie. Z tego co teraz znów przybyło na pewno były koronki wszystkie, galeony, róże, pawie indyjskie.
sporo tego, ale przyznam, że bałabym się coś teraz zamówić z outletu :frown
wiosna i lato były. Elastyk wiem, że w rozm. L, nie wiem, czy w rozm. M był. A tak a propo II gatunku, pozwolę sobie zacytować co napisali na stronie:
"Produkty z Outletu - drugi gatunek, to produkty, które mają małe estetyczne defekty (zaciągniąta nitka, pęczek, przebarwienie itd). Są to jednak jedynie cechy wpływające na estetykę. Nie mają najmniejszego wpływu na trwałość tkaniny i bezpieczeństwo noszenia. Produkty z Outletu nie podlegają reklamacji. Wymiana lub zwrot są możliwe tylko na koszt własny zamawiającego. Termin oczekiwania na realizację zamówienia na produkty z Outletu może wydłużyć się do 7 dni roboczych".
I jak się to ma do chusty, którą otrzymała Dita??
owieczko zapomniałaś dodać "mały defekt estetyczny" :mrgreen:
dita--- współczuję :/ ale tak swoją drogą to niezłe jaja by były jakbyś chustę zwróciła, a oni faktycznie wrzuciliby znowu na sklep, a następną osobą,która by ją kupiła to nasza forumka ;)
wtedy to już nie wiem jak bym to nazwała...
Owieczko33, oczywiście to było z mojej strony z ironią. Co za ludzie tam pracują, jacyś tupeciarze. A jeszcze w jaki sposób odpowiadają to jedno wielkie nieporozumienie.
Chyba trochę przesadzacie ;) Na całe 12 stron tego wątku jedynie dicie trafiła się chusta rzeczywiście nie zasługująca na miano chusty. Tu nie ma co dyskutować. Ale poza tym dziewczyny były zadowolone, część dostała chusty w których nie dopatrzyła się żadnych wad, w tym ja :)
W outlecie LL już przed wyprzedażą było sporo chust, zawsze jest ich tam dużo więcej niż tych z I gatunku.
ja nawet jestem w stanie zrozumieć, że to przeoczyli... jednak sposób załatwienia sprawy mnie oburzył, wg mnie powinni wymienić nawet na I gatunek jak drugiego więcej nie mają, dla dobrej firmy to nie koszty, a opinia i zadowolony klient bezcenne:)
I ja bym się z chęcią na coś bambuskowego namówiła :D ale po przygodach z tymi galeonami, to nie wiadomo co się trafi :?