ależ to był wybitnie dietetyczny tort :D
a suwaczek jeszcze mnie nie zmobilizował:hide:
Wersja do druku
ależ to był wybitnie dietetyczny tort :D
a suwaczek jeszcze mnie nie zmobilizował:hide:
za to jest bardzo ładny :)
edit: tak nieco apropos, bo o jedzeniu: Kajetan wpadł w jakiś szał żywieniowy! zjada porcje, o których nam się nawet nie śniło i stało się to jakąś kompletną normą. dziś na śniadanie zjadł 300 (trzysta!) ml kaszki manny (oczywiście z jabłkami :lol:).
Najwyraźniej kocha niezmiernie indyka, pieczywo, awokado i oliwki. Oraz wodę :)
toż to oczywista oczywistość, że choco jest hot :lol: nawet w avatarze widać. koniecznie muszę posiąść taki lakier :ninja:
Izu, pomyślności dla męża i gratulacje dla Cię, tort smakowity :applause:
w odchudzaniu mocno wspieram wirtualnie :kiss:
ja zrezygnowałam po I fazie Dukana bo mnie te toksyny ze spalanego tłuszczu, przechodzące z mlekiem do Tati jakoś zablokowały :roll:
mi. fajnie jak maluchy jedzą :D Tati dziś pierwszy raz zjadła trochę surówki, prawie się wzruszyłam ;)
dziękuję za pochwały :oops:
mi. - szału zazdroszczę, może Gaja powinna częściej Kjetana oglądać i ulec sile sugestii jedzącego dziecka :D
choco - ja nie dietuję, póki karmię wolę nie szaleć. Moje odchudzanie polega na odmawianiu sobie słodyczy i ograniczeniu pieczywa do niedużych ilości ciemnego. Trochę podjadam, ale to i tak dla mnie przełom :D
uprzejmie również donoszę, że w moim otoczeniu jest milion pińcet kobiet w ciąży!
każdy miesiąc 2011ego, do października jest już zaklepany. dotąd byłam przekonana, że to wymaga zupełnie innej metody, ale zaczynam podejrzewać, że ciążenie wiąże się z wiatropylnością :lol:
no to szybciutko łap listopad!!!! mi. - do robotyyyy do roboootyyy!!!! :D
jesienią nie radzam :P
ok, to choco bierze listopad, a mi. grudzień, gdyż to już zima jest :-D
boosko! czyli wszystko ustalone
PS. tylko pamiętajcie - choco robi chłopczyka, a mi. dziewczynkę!! żeby się Wam nie pomyliło!!
przyjmuję zapisy na styczeń!! Olcia? MeShell?
Gaja jest skorpion, i co?? złąa jest?:ninja:
:lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool::lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool::lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool:
ja myślałam, że Gaja jest dziewczynką :ninja:
grudzień należy odpuścić - z przyczyn strategicznych to nie jest wskazany miesiąc na urodziny ;)
ok, CHOCO - grudzień wolny, bo mi. przesunęła się na styczeń!!!! :D
no weźcie!! ja mam ten grudzień brać, czy co?