To ja tylko dodam, że seria Świat w obrazkach jest również w Biedronce w takiej samej cenie :)
Wersja do druku
To ja tylko dodam, że seria Świat w obrazkach jest również w Biedronce w takiej samej cenie :)
o! i to też jest myśl :-)
a tutaj jest sporo książek z serii jeszcze taniej: http://aros.pl/zaawansowane/%B6wiat+...2C+olesiejuk/0
Świat w obrazkach jest teraz w Biedronkach po 12,99 w twardej oprawie. Spory wybór tytułów.
O widzisz, gapa ze mnie :duh:
Amparo - dzięki :oops: EOT :lol:
Pokazałam m'owi linkowanego YT z Sabudą i dobrowolnie zgodził się zdefraudować trochę gotówki :lol: Rewelacja!
A Świat w obrazkach chyba w biedronce jednak taniej niż w arosie, bo w b. są w twardej oprawie. Z tym, że te w miękkiej też sobie dosyć dobrze radzą z małymi łapkami.
Kurczę, czy tylko mnie nie zachwycają książki typu "Mamoko" czy "Ulica Czereśniowa"?
Jestem fanką tekstu, choć niewielkiego. Wiem, że Gaba na razie ogląda obrazki, ale ja nie ;) No lubię słowa i nic nie poradzę.
"Świat w obrazkach" jest z tekstem?
Swiat w obrazkach zdecydowanie lepszy jest w miekkiej - duzo mniej miejsca zajmuje na polkach (my mamy, niestety wiekszosc w twardej i teraz zaluje). moi uwielbiaja - mamy chyba wiekszosc. strazakow i dinozaury znam na pamiec moim zdaniem...
A ja jednak wczoraj poszłam do Biedronki, trafiłam chyba na dostawę książek, bo było sporo - dokupiłam jedną - policzyłam, mamy razem 20 sztuk. Sporo, ale to jeszcze nie cała seria ;)
aż wejdę bo biedry i zobaczę te cuda :)