-
ale fajne :)
edit: i po angielsku tez znalazlam. zeby sie tylko nie skonczylo jak z trzema psami, co to oryginal musielismy kupic, bo nas nurtowalo, ktore tlumaczenie wierniejsze (polskie :)) (a my przeciez nie mowimy po niemiecku wcale - ale sprawdzic musielismy koniecznie :D)
-
-
-
-
Dziś odebrałam, książka wydana przez fundację mBanku. Zapowiada się ciekawie:) https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...bdf81292b2.jpg
Pokaż dziecku rzeczywistośćdo potęgi
Poszerzaj jego horyzonty z książką*„Matematyka jest wszędzie. Rodzinne przygody z matematyką”
Wszystko, co nas otacza, jest związane z matematyką. No prawie wszystko. Nie wierzysz? Rozejrzyj się. To, co widzisz, ma kształt, da się policzyć, zmierzyć. Matematyka jest w kuchni, na talerzu, w tańcu, w koszyku, w portfelu. Wszędzie.
Nie warto od niej uciekać. Jest w życiu niezbędna, a do tego może być przyjemna. Jej poznawanie może być naprawdę fascynujące. Pokaż to swojemu dziecku i pamiętaj, że jego mózg jest genialnym urządzeniem do poznawania świata!
-
Dzięki za cynk, zamówiłam!
-
A to jest książka dla klientów mBanku?
Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
-
Tak, przynajmniej z tego co znalazłam w necie. Ja miałam zamówienie podłączone do swojego konta.
Choć przed odbiorem Pani spytała, czy jestem ich klientką, więc może też jakaś opcja dla innych osób.
-
Też mam konto, to chociaż jakiś plus będzie ;-)
Popołudniu sprawdzę czy też mogę zamówić.
Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
-
Ja też już mam swoją :)
Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka
-
Mi przysłali maila, że moge zamówić i już zamówiłam :)
-
-
-
Nowy Pucio za 2 tygodnie :). Już nie możemy się doczekać...
-
Czy coś wiadomo o wznowieniu Madeline w Paryżu?
-
-
-
-
Wiecie może, co z "Wielkimi księgami" Basi? Część (jak na złość ta część, co miałam z biblioteki i wstrzymałam się z zakupem) jest niedostępnych od kilku miesięcy. Myślicie, że będą wznowienia? One były już wydane chyba parę lat temu, więc to pewnie nie pierwszy raz, że się nakład wyczerpał... Pisałam do wydawnictwa, ale mnie olali.
-
nic nie wiem na ten temat :( ale też ostatnio zastanawiałam się czy wznowią.