Pomysły mają nieziemskie :duh: Szkoda, że oba NV razem :rolleye:
Wersja do druku
Pomysły mają nieziemskie :duh: Szkoda, że oba NV razem :rolleye:
hehe wpadłam się tylko pochwalić że we wtorek wyleci w drogę aspenek. liczę ze 5-7 dni i bedzie u mnie!
echh no ale willow to mi się też marzy! moze się uda, skoro dzis mi takie szczęscie dopisało może jutro też bedzie dobry dzień :)
ja sobie chyba odpuszcze? Z drugiej strony jak mi eden kolo nosa przeleci, to sie z deczka wnerwie. No bo tylko na to ewentualnie reflektuje. Sama nie wiem, no bo niby na wymiane dobrze miec, ale kto sie bedzie wymienial z kims na koncu swiata? :P
Australia też kupuje Osche. Jest chyba nawet jakaś grupa wymiankowa z Australii na FB, coś mi się przynajmniej o uszy obiło ;).
Czym się różni Willow od River Willow?
Bo obie są z lnem i obie mają tą samą grubość/wagę, prawda? :hmm:
:kiss:
Nawet czytałam dziś tamten wątek, ale jakiś szczególnych różnic nie ma. Oscha na FB napisała, że mają taką samą grubość, taki sam skład. Jedynie kolory z deczka inne, River ma tylko wyraźniejszy kontrast pomiędzy tłem a wzorem. W sumie to nie wiem, która bardziej mi się podoba... chyba Willow...
O 22? Upewniam się :).
jestem :)
powodzenia laski!
Ja tam ciekawa jestem, czy terroryści będą ataki w świeta również napuszczać :D
Nie mam kasy, ale jeśli ktoś chce to mogę poklikać chwilę w willow - ale tylko na zasadzie pierwokupu w razie chęci dalszej sprzedaży za retail. Ktoś zainteresowany?
ok, dziadzia net chyba nie da rady
mi już się strona krzaczy, odświeża strasznie długo :/
ta, teściowej net też nie da rady :)
ok, ja już mam problem z koszykiem... są ataki...
ale skąd wiadomo, że to terroryści??
Ja obstawiam przybyszów z innej planety - oni też chcą nosić w oschy :D
jest alto
O! Kółkowe rzucili na początek!
Buahaha, ja odświeżałam w new a tam tylko kółkowe lol. Chamówa!
samuela, ale że co? myslisz, że w innymi miejscu rzucą?
Już dawno wykupione :).
szlag zle kliknelam, mam willow river, chcialam willow -chetnie przygarne willow'a :) 5 albo 6...
klikałam new a wskoczyly w all i to jeszcze "sale":?
amst, ja to samo! Już po ptokach pewnie!
A mnie ciągle wylogowywało, wywalało mi z kosza, nie pozwalało zapłacić... Masakra jakaś! :(
Ktoś coś kupił ciekawego? :ninja:
Ja też odświeżałam w new i new wrap, a tam nie było nowych - bezsens.
A ja dziś zrobiłam u oszy zakupy szybciej niż po chleb w piekarni kupuję :whistle: :sick:
river :-P
a jakiego szukasz :mrgreen: ?