Hej, to widze :P ale chodzi mi o wady genetyczne :D
Wersja do druku
Hej, to widze :P ale chodzi mi o wady genetyczne :D
miałam 3 chusty oschy z drugiego gatunku. Jedna - zastanawiałam się dlaczego to II gatunek i powaznie żadnego babola nie znalazłam. Druga chusta miała jedną nitkę zgrubiałą tak hmm z 12cm. Trzecia miała najwiecej baboli choć one widoczne mocno nie były.
w ogóle mi się wydaje że na chustach Oschy tych I gatunku można znaleźć co raz wiecej błędów :( kiedyś sie bardziej starali.
To odwrotnie niz u Nati. Kiedyś II gatunek nati to był babol na babolu! Jak dla mnie chusta nie do noszenia. Za to teraz II gatunek ma na prawdę nie wielkie błędy!
Noo wiec podsumowując - nigdy nie wiadomo na co sie trafi
no ja tez sie nie wpisuje na dwojke (gatunkowa); dzieki Agut za wyjasnienia :)
Na grade 2 lepiej sie nie zapisywać. Nie ze względu na wady ale na mniejsze szanse bycia wylosowanym ;)
to co kiedy fakturki???
Wiecie co, ja mam dzisiaj urodziny, okrągłe bardzo. Dajcie mi fakturę w prezencie :mrgreen:.
NAJLEPSZEGO!!!
no to samuelo, prezent wyjątkowy musi być :)
wszystkiego najlepszego!!!
Najlepszości :kiss:
http://chusty.info/forum/showthread....-najlepszego-* ;)
No i zaczynają wychodzić fakturki...
Zoana, skad wiesz?
Samuela, ty mlodziaku :P najlepszosci :D :D
U mnie pusto :( jeśli ktoś chciałby odstąpić fakturę to :mighty: najbardziej chciałabym 3-4, ale może być jakikolwiek rozmiar :mighty:
U mnie też nic :cryy:
Chciałabym 4, 5 lub 6 gdyby komuś zbywało :mighty:
to co, już po zawodach??? :cryy:u mnie też nic
myślałam, że dopiero dziś będą losować i rozsyłać faktury
Osza ogłasza jak już wyślą wszystkie faktury, więc może jeszcze jest nadzieja? :cryy:
Nic nie dostałam:(
Ktoś w ogóle ma?
Ja tez nic.
Masakra. Gdzie mój prezent? :cry:
Ja mam 4 :) Może sie w końcu przekonam o cudowności tego wzoru.
Gratulacje! :)
Oj pokochasz Oki, pokochasz :)
Ja mam nadzieję, że uda mi się Skye złapać, bo jak nie... :(
mam 5teczkę, tz. fakturkę, super...zwl. ze mi wiszą za eden 5:ninja:
Zoana, mamaslon gratulacje:applause: Podzielcie się fotkami, jak już będziecie miały:)
mam 5 ale to chyba z tych obiecanych - w koncu sie na harisa zdecydowalam (losowalam tez - 4 i 5, ale mi nie wyglada, zebym cos wylosowala)
gratulacje dla tych co dostały fakturkę :) :applause:
u mnie puuusto :D
Zoana, mamaslon, super że Wam się udało :) Zazdroszczę przeokrutnie, ale gratuluję z całego serca ;)
dzięki dziewczyny
ja mam swoją
a M. ma swoją
przypominam ze mamy odrębność majątkową juz ;)
moja opłacona,teraz czekać na paczkonosza trzeba :)