Witam :)
chciałam sie przywitac. Usłyszałam o waszym forum na warsztatach "Zdrowa pupa" , no i w koncu się na was natknęłam. Mam nadzieję ,że się zadomowię :)
Wersja do druku
Witam :)
chciałam sie przywitac. Usłyszałam o waszym forum na warsztatach "Zdrowa pupa" , no i w koncu się na was natknęłam. Mam nadzieję ,że się zadomowię :)
Cześć, (historyczny pierwszy wpis:))
ja czytałam w ciąży będąc serię książeczek autorstwa Claude Didierjean-Jouveau, między innymi o noszeniu w chuście. Zaczęłam googlować i znalazłam Was. Helenkochuścioszek ma już cztery miesiące a ja odważyłam się zarejestrować:)
Ja też trafiłam z gazetowego kawałka szmaty, tam tak pusto a tu:-)...
Grzebiąc w internecie w poszukiwaniu informacji o pieluszkach wielo i chustach.
witam :)
tak jak przed chwilą napisałam w wątku powitalnym, ja trafiłam tu poprzez jakąś notkę na forum babyboom :)
Ja trafiłam tu szukając recenzji chust.
przez żonę
dostalam cynk od znajomej, ktora jest tutaj tez:-)
A ja się przyznam, że przez sklep Vega- bo chciałam na konsultację pojechać, a że daleko i nie po drodze, miła pani właścicielka poleciła mi forum, i znalezienie pomocnej chustomamy gdzieś bliżej domu... wtedy forum było na kilka dni "zawieszone", ale cierpliwie poczekałam i się zalogowałam; potem trafiłam do hanti, a potem... to już historia ;)
witajcie.
a ja na razie szukam informacji o pieluszkach wielorazowych i trafiłam tutaj. a że chustować też zamierzamy, pewnie zadomowię się na dłużej:)
Witam
Ja trafilam poprzez znajomą. A wcześniej szukałam tez info dotyczaca wiązania chust
Witam!
Odkryłam Was podczas przekopywania czeluści Internetu w poszukiwaniu informacji o chustach. Mam nadzieję, że teraz kiedy zaczęłam nosić porządnie (codziennie od dwóch dni ;)) będę częściej zaglądać :)
Ja trafiłam tutaj szperając w necie :)
znajoma na innym forum poleciła mi to :D
Chcialam sie przywitac na forum :)
Jestem mama dwóch synów, wegierka z polskimi korzeniami. Interesuja mnie polskie chusty (mialam juz w rekach Natibaby, i bardzo mi sie podobala)
Przepraszam za bledy ortograficzne :oops:
Witam się serdecznie :)
Tranego trafiłam tu przez koleżankę z innego forum.
Ja z odpowiedzi A ;-)
Co prawda z chustą mam mało doświadczenia, jak na razie więcej z pouchem ;-)
Dopiero zaczynam przygodę z forum ;-) Do zobaczenia :-)
Szukałam w googlach informacji na temat innych sposobów wiązania w chuście (miałam już kupioną chustę) i w ten sposób trafiłam na to forum. Niestety, trochę za późno. Gdybym trafiła wcześniej, kupiłabym porządniejszą chustę na początek i jakiś bardzo tani wózek (lub nie kupowałabym wózka wcale) i mój dzieć byłby w wielo od samego początku.
szukając informacji o chustach znalazłam się tu ale długo tylko podczytywałam i w końcu koleżanka namówiła mnie że to juz czas na rejestracje i też żałuje że nie wcześniej ze względu na pieluchowanie, jak pomyśle że mały mógł być od początku w wielorazówkach to mnie skręca ehh
Przydreptałam z gazetowego, jak większość tutaj. :P
Ja jeszcze nie zaczelam nosic chusty, cos probowalam ale musialam zle wiazanie wybrac i malenstwo predzej by wypadlo....
A o forum dowiedzialam sie po dpotkaniu z Jesperem Juulem :)
A mi koleżanka poleciła w związku z pieluszkami wielorazowymi i powoli mnie wciąga.
Koleżanka kupiła chustę kieszonkę (pouch?), zaczęłam wyszukiwać informacji na temat chust w internecie i tak przez google trafiłam tu :)
Mi forum sugerowała już jesienią Marza, od której kupowałam chustę. Potem zaczęłam się pojawiać na spotkaniach Klubu Kangura, ale na forum jakoś wyszło, że zapisałam się dopiero kilka tygodni temu :-)
w ciąży szukałam wyprawki dla maluszka i znalazłam piękne chusty na google a troszkę dalej opisy i recenzje chust na tym forum.
i tak mnie wciągnęło, że miesiąc najpierw czytałam posty, aż się postanowiłam zarejestrować:) a jako, że młody już na świecie to trzeba spróbować go zachustować;)
A ja przydreptałam poprzez wychowanie bezpieluchowe i wielo. Szukałam w necie informacji nt tego, gdzie kupić tetrę na metry. I jeden z wątków mi wyskoczył. Zaczęłam przeglądać... i tak na razie zostało :). Czytam namiętnie :D
Ja również przez poszukiwanie wyprawki dla maluszka- na początku przez pieluchy wielo a później jeszcze moja siostra się zarejestrowała i powiedziała że warto więc też to zrobiłam i na razie nie żałuję;p
No to ja dla odmiany - z forum wielodzietnych. Witajcie:)
Szukałam info o pieluszkach wielo :)
Ja trafiłam z wyszukiwarki na bazarek pieluszkowy. Ale już nie pamiętam czego dokładnie szukałam:)
Ja też szukałam informacji o pieluszkach i mnie wciągnęło:)
Ja też z gazetowego, ale rówieśniczego- Bastet mnie zwerbowała i tym samym dzieci matki pozbawiła, bo nic tylko siedzę i czytam:D
Mnie podesłała link do bazaru pieluszkowego koleżanka. To ona zaraziła mnie wielo, a dalszą eksplorację forum podjęłam już na własną rękę.
ja trafiłam tu z forum wegedzieciak.pl :)
Ja też szukałam informacji o pieluszkach wielo, jak byłam w trzecim trymestrze ciąży ;)
ja szukałam informacji o pieluchach wielo i tak już zostałam...
Trafilam tu dzięki koleżance, która używa chusty i wielo-pieluszek;)
Nie będę oryginalna, na rówieśniczym gazetowym Denay podrzuciła link na chustostragan, kupiłam więc chustę, potem pieluchy, poznałam koleżankę z mojego miasta i ... się zasiedziałam:-)
Jest cudownie i zostanę tu już na zawsze:-)
Moje pierwsze doświadczenia - 2009 rok - gdy zaczęłam chustowanie - ale wtedy anonimowo poczytywałam, bo myślałam, że nie lubię takich tworów jak forum. No a w tym roku poszukiwałam używanego Tetro, trafiłam na Bazarek pieluszkowy i... zostałam :)