Chusta u mnie. Jak młody odzyska dobry humor, to robimy pierwsze podejście do motania.
Tapatalk
Wersja do druku
Chusta u mnie. Jak młody odzyska dobry humor, to robimy pierwsze podejście do motania.
Tapatalk
Eyja macalam stare wypieszczone indio dziewczyny ktora mota w nie trzecie dziecko i jest mniej plaskie niz to, nie wiem jak to opisac ale to wydaje sie byc sklejone. Mialam w rekach stara katje i imo tez byla milsza. Wiem, ze to stara bawelna i chusta z duszą, dlatego ostrzegam kogos kto ma doczynienie z tym indio jako pierwszym, zeby sie nie sugerowal i nie zniechecil bo nowsze sa delikatniejsze. Leo turquoise mam wlasnie na sobie i tez nie jest cudem miekkosci moim zdaniem. Z baweln bezwzglednie indio od milienn ktore odkupilam cz/b to najmilsza puchata bawelna jaka mialam. Mialam ochote rozebrac sie i zawinac w nie bo bylo tak cudne. I placze za nim!
Emilia, Twoje zdanie dużo mi pomogło. Ja nie mam doświadczenia, motam młodego używaną natką. Fakt, że ten indiacz jest twardawy, nawet twardszy niż nasza nati (choc nie tak jak nowy lniany opal), lekko mnie zdziwił. Czytałam o indio mięciutkich jak kaczuszka. I tak jak pisze Emilia, chciałabym kupić kółkową indio, a ten indiacz by mnie zniechęcił.
Niemniej wzór ma cudowny :)
Tapatalk
Emilia dobrze, że informujesz bo zapisałam się na testy żeby sprawdzić co takiego w Indio jest i żeby łatwiej było mi męża do zakupu Indio przekonać :)
Co prawda wysłałam adres do Baryczki ale dowiedziałam się, że Inkę niedługo dostanę do łamania więc mogłabym się przesunąć o 2 osoby?
Ja się z kolei chętnie zamienię z kimś z końca kolejki, albo wręcz ustawie się znów na koniec, bo moje dziecko zupełnie niechustowe:( muszę zaczekać na lepsze czasy, może mu się odmieni, a teraz szkoda żeby chusta tylko polezala u mnie nieużywana. Może ktoś jest chętny na zamianę? Jeśli nie, to poproszę o przeniesienie na koniec.
Ok, Ire nie odpowiada, anczess chce poczekać. Piszę do muzakate :)
Tapatalk
Przepraszam, Baryczka, trafiłaś akurat na zamieszanie przeprowadzkowe i nie wchodziłam na forum przez kilka dni. Ale niech to indio jednak leci dalej, mam maleństwo i mało wprawy do twardych chust, rezygnuję z testu.
O, dobrze że piszesz, habibti. Nie zauważyłam, że muzakate poprosiła o dalszy nr.
Także w wolnej chwili piszę do Cane :)
Tapatalk
Dwa miejsca mnie nie urządzają ;)
To może ja od razu pójdę za OleD, będzie dla wszystkich czekających lepiej, bo się kolejka przesunie spawiedliwie i oczko w górę :)
Poukładałam listę jeszcze raz, zerknijcie czy wam pasuje :)
61. Cane*
62. merida*
63. anczess*
64. habibti
65. plejady*
66. ellie*
67. kiniak*
68. groszek1983*
69. Magdalena33*
70. muzakate*
71. felicia*
72. majka*
73. MegiM
74. Ola.D*
75. kaisa*
Wolałabym być za merida :)
A teraz? :)
61. Cane*
62. merida*
63. anczess*
64. habibti
65. plejady*
66. ellie*
67. kiniak*
68. groszek1983*
69. Magdalena33*
70. muzakate*
71. felicia*
72. majka*
73. MegiM
74. Ola.D*
75. kaisa*
Dziewczyny, Cane nie odpisuje. Jutro już muszę wysłać chustę dalej. Poczekam do wieczora, ale napiszę jeszcze do meridy.
Tapatalk
Mi pasuje :)
Ok, daj potem tylko znać do kogo leci.
Tak, napiszę :)
Tapatalk
Cane nie odpisała, więc chusta z lekkim poślizgiem poleciała do meridy.
Dziękuję za możliwość pomacania takiej legendy :)
Tapatalk
Dzięki Baryczko. Do mnie na maila Cane również nie odpisała.
indio właśnie do mnie przyleciało :D
Może jedna osoba wskoczy przede mną? Habibti nie jest oznaczona a plejady pewnie rodzi. Alassea decyduj kto może przede mną być :)
Yy... co to znaczy, że nie jestem oznaczona?
Nie ma przy tobie gwiazdki ;)
To widzę, tylko nie wiem co to znaczy :(
A wysłałaś swoje dane do Alassea?
Wysłałam, tego samego dnia, którego poprosiłam o dopisanie :(
Jestem już, habibti jak najbardziej jest w kolejce, gwiazdka mi umknęła więc już poprawiam :) Habibti przepraszam :kiss:
Alassea, nic się nie stało :) obawiałam się tylko czy sama nie przeoczyłam któregoś punktu regulaminu ;)
Czyli do kogo mam wysłać? :) do habibti? :D
Do habibti. Potem anczess, a jak dojdzie do plejady to zobaczymy czy będzie chciała już czy za chwilę, bo ma świeżutkiego noworodka :)
dziewczyny Ola.D i kaisa nie miałybyście nic przeciw jakbym była przed Wami w kolejce? Jestem sąsiadka MegiM i byśmy mogły sobie przekazać chustę :)
Ja nie mam :)
Jutro rano indio poleci do habibti. Miałam wysłać dziś, ale niestety zbyt późno wróciliśmy z Młodym od hematologa. Nosiło super. Szkoda, że można tylko 5 dni testować :)
z checia przetestuje indio, chce sie dowiedziec czym sie tak kobitki zachwycaja ;)
Merida dzięki za info.
Rodzynko dopiszę cię w ciągu dnia lub wieczorem jak przysiądę przy komputerze.
63. anczess*
64. habibti
65. plejady*
66. ellie*
67. kiniak*
68. groszek1983*
69. Magdalena33*
70. muzakate*
71. felicia*
72. majka*
73. MegiM
74. Ola.D*